Print this page
16-11-2015

Ρουμελιωτάκης: «Χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι στο χτίσιμο της νίκης»

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Κώστα Αρσενιάδη στη νίκη με 3-1 σετ επί της Παναχαϊκής σημειώνοντας 11 πόντους, 9/17 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 1 άσσο, 46% υποδοχή ήλωσε στην επίσημη σελίδα του Α.Ο.Π Κηφισιά στο Facebook:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικοί για να προχωρήσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Κρατάμε τη χαρά και συνεχίζουμε έχοντας χαμηλά το κεφάλι. Είμαστε στην αρχή και ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.
 
Για τη συνέχεια: «Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς γιατί έχουμε μπροστά μας τον αγώνα κόντρα στον Άρη ο οποίος διαθέτει ισχυρή έδρα. Εμείς, όπως πάντα, θα μπούμε στο γήπεδο για να κυνηγήσουμε τη νίκη.
 
Για την απόδοσή του: «Η Κηφισιά διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα. Ο ένας παίκτης βοηθά τον άλλο και όλοι μαζί πασχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκα στο φετινό πρωτάθλημα. Χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι στο χτίσιμο της νίκης».
 
Για το θρίλερ του 4ου σετ: «Κάναμε λάθη και επιτρέψαμε στην Παναχαϊκή να μπει στη διεκδίκησή του. Όμως το ότι καταφέραμε να το κερδίσουμε στο τέλος δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα».