Print this page
15-12-2015

Ηρακλής Πετ. 2015 - Γ.Σ.Λαμία (Α΄φάση Λιγκ Καπ, 16/12, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 και του Γ.Σ.Λαμία που θα γίνει την Τετάρτη (16/12, 19.00, Διαιτητές: Αβραμίδης, Βασιλειάδης) θα ολοκληρωθεί η Α΄φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2015-16. Ο αγώνας των δύο ομάδων είναι νοκ άουτ και η ομάδα που θα νικήσει θα πάρει και την πρόκριση στην Β΄φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό με πλεονέκτημα έδρας.
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες στις 9 Δεκεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League και ο «γηραιός» επικράτησε με 3-2 σετ στο ντεμπούτο του Γιάννη Ορφανού στον πάγκο του.
 
Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω των γεγονότων με την αδειοδότηση του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015. Και οι δύο ομάδες έχουν θέσει στόχο τη νίκη - πρόκριση όπου περιμένει ο Παμβοχαϊκός και από εκεί ο νικητής θα πάει στο φάιναλ-4 της Σύρου όπου ήδη βρίσκονται ο γηπεδούχος Φοίνικας, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.
 
Ο Ηρακλής ολοκληρώσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και ο προπονητής του Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Θέλουμε τη νίκη και θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Το ιδανικό θα είναι να προκριθούμε στο φάιναλ-4 που θα γίνει στη Σύρο και θα παλέψουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Νικήσαμε δύσκολα στη Λαμία για το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς».
 
Η Λαμία δεν έχει νίκη μετά από 9 αγώνες στο πρωτάθλημα αλλά βλέπει τον αγώνα ως μια καλή ευκαιρία για μία επιτυχία που θα δώσει την πρόκριση αλλά και την ψυχολογική ένεση που ψάχνει ως και καιρό η ομάδα του Πέτιο Ντραγκίεφ. Θα απουσιάσει ο Θεόδωρος Παπαθωμόπουλος που έχει πρόβλημα στη μέση.
 
Ο πασαδόρος του Γ.Σ.Λαμία Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Το Λιγκ Καπ είναι θεσμός ξεχωριστός από το πρωτάθλημα. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και είναι ευκαιρία να πάρουμε νίκη που θα μας τονώσει το ηθικό. Δε θέλουμε να υπάρχει άγχος στο παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και όπως φάνηκε και στο πρωτάθλημα με τον Ηρακλή είμαστε ισοδύναμοι. Πάμε για τη νίκη αλλά δεν υπάρχει και η πίεση που έχουμε στο πρωτάθλημα».
 
Α΄φάση Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» (νοκ άουτ)
Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΓΣ Λαμία
Διαιτητές: Αβραμίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Κεχαγιά, Πεχλίδης. Γραμματεία: Λαδάς