Print this page
29-04-2016

Γιάννης Τακουρίδης: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου και στον Περσιανλή»

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιάννης Τακουρίδης ήταν η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών και κατάφερε να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο πρωταθλήματος στην καριέρα του τον οποίο αφιέρωσε στους συμπαίκτες του και στη μνήμη του προπονητή Γιώργου Περσιανλή.

«Θα αφιερώσω τον τίτλο μου στους συμπαίκτες μου. Ήρθα τον Δεκέμβριο στον ΠΑΟΚ. όλη η ομάδα με αγκάλιασε. Ελπίζω να δικαίωσα τον προπονητή μου και την διοίκηση και να βοήθησα κι εγώ για τον τίτλο. Επίσης θέλω να αφιερώσω τον τίτλο και στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή που έφυγε νωρίς από κοντά μας. Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα που χάθηκε. Δεν τον ξεχνάω ποτέ και ότι επιτυχία θα έχω θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του», δήλωσε ο Γιάννης Τακουρίδης.

Για το που κρίθηκε ο τίτλος: «Το σημαντικό ήταν ότι μπήκαμε δυνατά στη σειρά των τελικών και κάναμε το 2-0. Πήραμε προβάδισμα και δεν αφήσαμε τον Φοίνικα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο εκτός από τη νίκη που έκανε στον τρίτο τελικό. Σήμερα θέλαμε ένα μικρό βηματάκι σήμερα. Μετά το 2ο σετ δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη, παίξαμε συγκεντρωμένα και με τη βοήθεια του κόσμου όλη η ομάδα γύρισε τον αγώνα».

Για την πρώην ομάδα του τον Φοίνικα: «Συγχαρητήρια και στον Φοίνικα. Είναι ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια. Τα τελευταία 5 χρόνια είναι μέσα σε ημιτελικούς και τελικούς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μία ομάδα από την επαρχία. Χρειάζονται αυτές οι ομάδες που έχουν κόσμο. Ολο το νησί αγαπάει το βόλεϊ και κάποια στιγμή θα πάρει τίτλο αλλά ελπίζω να μην συμβεί αυτό όσο εγώ θα είμαι στον ΠΑΟΚ».

Media