Print this page
06-06-2016

O Δημήτρης Κάσσαρης νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός

Rate this item
(0 votes)
Διεξήχθη σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο.  στο κλειστό γυμναστήριο "Π. Γιαννακόπουλος". Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς περίπου 500 άτομα έδωσαν το "παρών".


Τον πρόεδρο του Ομίλου Ηλία Μιχαλαριά και τον γ.γ. Γιώργο Καρανάσο, πλαισίωσε ο νομικός Ιωάννης Κοτσίρης, ως πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης.

Πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός.

Η χρόνια κρίθηκε ανεπιτυχής για τα ομαδικά αθλήματα, αντίθετα με τα ατομικά όπως η Σκοποβολή, η Πυγμαχία κ.α. που κατέκτησαν τίτλους.

Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ορίστηκε ο μέχρι πρότινος α΄αντιπρόεδρος , Δημήτρης Κάσσαρης.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Τριαντόπουλος  αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο στήριξης στον Όμιλο, από τη νέα χρονιά στα διαρκείας του μπάσκετ μέχρι 700 ευρώ θα υπάρχει μια προαιρετική συμμετοχή του κόσμου 10 ευρώ, ενώ στα εισιτήρια άνω των 700 ευρώ η συμμετοχή θα είναι στα 25 ευρώ,  με τα έσοδα από αυτό το ποσό να δίνονται στον Ερασιτέχνη. 

Το χρέος από 3.100.000 ευρώ, έπειτα από μία πολιτική λιτότητας και εξυγίανσης που εφαρμόζει ο Σύλλογος με την τωρινή διοίκηση, έχει μειωθεί στα 2.380.000, με το 1.000.000 να είναι ανενεργό (διακανονισμένο). Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος είναι τελείως καθαρός από χρέη προς το δημόσιο.

Η Συνέλευση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική καθώς επικράτησε πολυφωνία απόψεων, εκφράστηκαν πολλά ερωτήματα, αντιρρήσεις αλλά και αντίθετες απόψεις, που όμως απαντήθηκαν από τη διοίκηση και δόθηκαν στοιχεία για τα πάντα.
Το κλίμα που επικράτησε στο τέλος ήταν ενωτικό με τα μέλη του Συλλόγου να συμφωνήσουν ώστε να πορευτεί ο Π.Α.Ο. με  στόχο την ανοδική αγωνιστική του πορεία, σε συνδυασμό με την απόλυτη εξυγίανση, τη διατήρηση της ταυτότητάς του  και τη διαφοροποίηση του από τους άλλους.

Παράλληλα, τα μέλη του Ομίλου εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους αναφορικά με την ανακατασκευή του γηπέδου "Απ. Νικολαΐδης" και άσκησαν πιέσεις ώστε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος που είναι και ο ιδιοκτήτης του, να επιβλέπει στενά την πορεία των έργων της ανακατασκευής και να το προστατέψει από τυχόν κινδύνους, αποτελώντας το "φύλακα άγγελό του".

Το "παρών" έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πιτυχούτης που εξέφρασε τη στήριξή του στη διοίκηση και το Σύλλογο γενικότερα.