Print this page
22-10-2016

ΑΠΣ Κύζικος Ν.Περάμου - Παναθηναϊκός (1η αγωνιστική, 23/10, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Στο γυμναστήριο του Λουτρακίου έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού της Κύζικου Νέας Περάμου με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (1η αγωνιστική, 23/10, 18.00).

Η Κύζικος κάνει το ντεμπούτο της στην επαγγελματική κατηγορία και η αναμέτρηση με τους «πράσινους» έχει ιστορικό χαρακτήρα.

Η ομάδα της Νέας Περάμου θα έχει για βασική έδρα το Λουτράκι και εναλλακτικά το γυμναστήριο των Αγίων Θεοδόρων μετά την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων από το Δήμο Λουτρακίου όπου δήμαρχος είναι ο παλιός βολεϊμπολίστας Γιώργος Γκιώνης.

Όσο για τους φίλους της Νέας Περάμου υπάρχει μέριμνα για τη δωρεάν μεταφορά τους από τη Νέα Πέραμο στο Λουτράκι με πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής από την πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Κρέτσης: «Γρήγορο βόλεϊ, γρήγορη παραμονή»

Αγωνιστικά η Νέα Πέραμος είναι έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία. Ο Γιάννης Λάιος έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους μεταξύ αυτών και τον βετεράνο πασαδόρο Νίκο Κρέτση ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και δηλώνει: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της πρεμιέρας μιας διοργάνωσης. Εχουμε νέα ομάδα με καλούς παίκτες που είναι νέοι σε ηλικία αλλά άπειροι από μία τέτοια κατηγορία. Θα παλέψουμε για την παραμονή. Για μας είναι μεγάλο πρόβλημα η έδρα. Κάνουμε προετοιμασία στη Νέα Πέραμο και παίζουμε στο Λουτράκι. Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ στο Λουτράκι και σήμερα θα κάνουμε μία προπόνηση. Είναι σα να παίζουμε εκτός έδρας. Εχουμε δύσκολη αρχή με τον Παναθηναϊκό αλλά ότι καταφέρουμε θα είναι κέρδος».

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα της Κύζικου ο Κρέτσης είπε: «Προσπαθούμε να παίξουμε γρήγορα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή. Για αυτό αν δεν πάει κάτι καλά στην υποδοχή έχουμε σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Υπάρχουν νέα παιδιά και τέσσερις ξένοι από διαφορετικές σχολές και θα χρειαστεί χρόνος να αποκτήσουμε συνοχή. Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

Γυρίζει στην Κορινθία

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στο Βραχάτι γυρνάει και πάλι στην Κορινθία για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του κορίνθιου Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα και να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Μοναδική απουσία είναι του Αργεντινού διαγωνίου Χοσέ Λουίς Γκονζάλες που κάνει θεραπεία στο μάτι του.

Μπέλος: «Πρώτη με νίκη στο Λουτράκι»

Τη θέση του θα πάρει ο Χρίστος Μπέλος ο οποίος δήλωσε: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και ειδικά με νεοφώτιστη ομάδα που είναι απρόβλεπτη. Είχαμε δυσκολίες στην προετοιμασία. Τα αφήνουμε όλα πίσω και θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλμα. Ακόμα η ομάδα δεν έχει δουλέψει με όλους τους παίκτες καθώς πάντα λείπει κάποιος. Ο νέος Παναθηναϊκός θα είναι συμπαγής ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε περισσότερες προσδοκίες από πέρυσι αλλά τα διαπιστευτήρια θα τα δώσουμε στο γήπεδο. Ο κόσουτς δίνει τους στόχους και εμείς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στο Λουτράκι κι ελπίζω η πρώτη να συνοδευτεί με νίκη».

* Η σημερινή θα είναι η πρώτη των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

 

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Γυμναστήριο «Δ.Βικελας» Σύρου 18.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ρουσάκης
Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης. Γραμματεία: Κούτρα

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Κάλλης
Επόπτες: Μαυρίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Κουμπλή

Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκ.
Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ράπτης
Επόπτες: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος. Γραμματεία: Λιόντου

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Γυμναστήριο Λουτρακίου 18.00: ΑΠΣ Κύζικος - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: ΑΟ Ονόπας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης
Επόπτες: Οικονομοπούλου, Μαύρος. Παρατηρητής: Κορρές

Γυμναστήριο Παναχαϊκής 18.00: Παναχαϊκή Πετ. 2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος Βαρθαλίτης.
Επόπτες: Γεράνιος, Γλωσσίδης. Παρατηρητής: Δανιά

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γυμναστήριο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» 18.00 (Novasports-2HD): ΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος.  Παρατηρητής: Σαρδάνης
Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Καδόγλου