Print this page
17-12-2016

Κύζικος Ν.Περάμου - Ηρακλής Χαλκίδας (10η αγωνιστική, 18/12, 20.00)

Rate this item
(0 votes)
Το απόλυτο ντέρμπι επιβίωσης και γοήτρου θα γίνει στο γυμναστήριο των Αγίων Θεοδόρων μεταξύ των δύο νεοφώτιστων στην κατηγορία, την Κύζικο Νέας Περάμου και τον Ηρακλή Χαλκίδας (10η αγωνιστική, 18/12, 20.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου).

Η Κύζικος και ο Ηρακλής Χαλκίδας οδεύουν προς το μεγάλο ντέρμπι έχοντας στο ενεργητικό τους από μία νίκη και όπως φαίνεται τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων είναι η... μισή παραμονή. Και οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν ειδικά για αυτό το ματς. Η Κύζικος εδώ και δέκα ημέρες έχει αποκτήσει τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Tιάγκο Μάτσιελ που αγωνίστηκε με τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ηρακλής μόλις την Παρασκευή εξέδωσε το δελτίο του κεντρικού Θανάση Ντίνα ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες κάνει προπονήσεις με την ομαδα του Σπύρου Γκολίτση.

Στην Κύζικο έχει σημάνει συναγερμός και στο γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων αναμένεται να βρεθούν πολυάριθμοι φίλοι του συλλόγου. Ο τεχνικός της Κυζίκου Γιάννης Λάιος είπε: «Από την αρχή ξέραμε πως εμείς, ο Ηρακλής Χαλκίδας και η Ορεστιάδας θα δώσουν τη μάχη για να αφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις. Θέλουμε τη νίκη για να αξιοποιήσουμε την έδρα μας σε σχέση με τον Ηρακλή Χαλκίδας και την Ορεστιάδα την οποία νικήσαμε και στον Β γύρο να πάμε για μία εκτός έδρας νίκη που θα κάνει και τη διαφορά για την παραμονή μας. Σε κάθε περίπτωση θα γίνει ένα σκληρό ματς που και οι δύο ομάδες είνα αποφασισμένες για τη νίκη».

Ο Ηρακλής Χαλκίδας με τον Θανάση Ντίνα ελπίζει να κλείσει τις αδυναμίες του σε μπλοκ αλλά και σε επιθέσεις από το κέντρο εφόσον υπάρξουν ποιοτικές υποδοχές. Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Είναι ένας αγώνας που όλοι μας τον περιμέναμε καιρό. Είναι μονόδρομος η νίκη. Η έλευση του Ντίνα μας βοηθάει και μας δίνει δύναμη. Στα προηγούμενα ματς που δώσαμε χάσαμε πολλούς βαθμούς από διάφορες συγκυρίες. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Υπάρχει άγχος αλλά είμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε».

Θα είναι πρώτος αγώνας μεταξύ Κυζίκου και Ηρακλή Χαλκίδας για την Volley League. Τη σεζόν 2015-16 η Κύζικος ήταν η πρωταθλήτρια και ο Ηρακλής Χ. ο δευτεραθλητής.

 

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Πρόγραμμα 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/12/2016
 
Γυμναστήριο «Ν.Σαμαράς» Ορεστιάδας 18.00: ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Επόπτες: Βαγγέλογλου, Μαργαριτίδης. Γραμματεία: Γκαρίλης.

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ. - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης.
Επόπτες: Δρανίτσας, Μπουκουβάλα. Γραμματεία: Εμμανοηλίδου.

Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ.
Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ακαρέπης.
Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά.

Γυμναστήριο Ερμούπολης, Σύρος 20.30: Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Ράπτης.
Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 18/12/2016

Γυμναστήριο «Κουκούλι», Πάτρα 18.00: Παναχαϊκή Πετ. - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Μουλά Λεμ., Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Ιορδανίδης.
Επόπτες: Λιναρδάτος, Γεράνιος. Γραμματεία: Μάμμου.

Γυμναστήριο Αγ.Θεοδώρων 20.00: ΑΠΣ Κύζικος Ν.Περάμου - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης.
Επόπτες: Λιάκου, Μαυρικίδου. Γραμματεία: Καλιγέρη.