Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2017

Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΠΣ Κύζικος (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Το ντέρμπι επιβίωσης μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και της Κυζίκου θα κρίνει πολλά για την παραμονή των δύο ομάδων στην κατηγορία ενώ πιθανότατα να επηρεάσει και την Ορεστιάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.  (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής).

 

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση +3 βαθμούς μπροστά από την Κύζικο που ακολουθεί με 11 βαθμούς. Η ομάδα της Χαλκίδας θα διεκδικήσει την 6η νίκη της που θα την απομακρύνει από την ομάδα της Νέας Περάμου και θα της δώσει πόντους και για τα πλέι άουτ. Εάν ο αγώνας κυλήσει ιδανικά και πάει στο 3-0 θα κυνηγήσει και τη διαφορά του +11 στους πόντους.

Η ομάδα της Εύβοιας ηττήθηκε την Τετάρτη στη Σύρο με 3-0 αλλά ο προπονητής της Σπύρος Γκολίτσης περιμένει την αντίδραση της στον αγώνα με την Κύζικο αλλά και στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Φτάσαμε στις ώρες της κρίσης. Οι αναμετρήσεις με την Κύζικο και την Παναχαϊκή θα κρίνουν τα πλασαρίσματα μας στη βαθμολογία αλλά και τη θέση μας στα πλέι οφ. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση με τον Φοίνικα αλλά πλέον έχουν συνειδητοποιήσει όλοι πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Θα είναι σκληρός αγώνας γιατί και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο και θέλουν πολύ τη νίκη».

Η Κύζικος Νέας Περάμου προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό που κυνηγάει το αήττητο του θέλει να πάρει βαθμούς από τον συγκεκριμένο ματς. Η Κύζικος από τη μία θέλει να αφήσει πίσω την Ορεστιάδα με 4 βαθμούς ώστε οι ακρίτες να μην προλάβουν τα πλέι άουτ και από την άλλη να ισοβαθμήσει με τον Ηρακλή Χαλκίδας και μάλιστα έχοντας το μεταξύ τους πλεονέκτημα. Στα θετικά για την ομάδα της Νέας Περάμου είναι η επιστροφή του Βραζιλιάνου διαγωνίου Ματσιέλ που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Ο προπονητής της Κυζίκου Νέας Περάμου Νίκος Νεόφυτος είπε: «Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη και επίπονη δοκιμασία που θα κρίνει πολλά για πολλούς. Πάμε για τη νίκη και μόνο για τη νίκη. Είμαστε πανέτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Μπορεί ο Ηρακλής να έκανε κακή εμφάνιση με τον Φοίνικα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Στον Α΄γύρο η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε με 3-0 (28-26, 25-18, 25-23) (πόντοι: 78-67)

 

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Πρόγραμμα 21ης αγωνιστικής
 
Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
 
Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.
Επόπτες: Δαλέκου, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Εμανοηλίδη.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ράπτης.
Επόπτες: Μαυρικίδου, Κυριαλάνη: Γραμματεία: Καλιγέρη.
 
Γυμναστήριο Κανήθου 17.00: Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΠΣ Κύζικος
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης.
Επόπτες: Μαύρος, Διαμάντης. Γραμματεία: Τριανταφύλλου.
 
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή Πετ.2013
Διαιτητές: Αβραμίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Γούβαλη.

Γυμναστήριο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» Αλεξ/πολη 17.00: ΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης.
Επόπτες: Σαρμίδης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Χειμωνάς.
 
Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων 17.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης.
Επόπτες: Λιάκου, Μαριδάκης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject