Print this page
26-06-2017

Ανακοίνωση του Α.Π.Σ.Κύζικου Νέας Περάμου

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ.Κύζικος Νέας Περάμου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο αναφορικά με τη χειραγώγηση αγώνων, στα οποία γίνεται αναφορά και στην ομάδα μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα εξής, χωρίς ίχνος ρομαντισμού αλλά με περίσσια αξιοπρέπεια.

Κύριοι οι οποίοι ανώνυμα σπιλώνετε συνειδήσεις και προσωπικότητες, η ομάδα της Κυζίκου μετράει πολλές δεκαετίες παρουσίας στο άθλημα που λέγεται βόλεϊ. Ήταν η μοναδική ομάδα που πέρασε από την υψηλότερη των κατηγοριών με αφετηρία ένα μικρό χωριό μερικών χιλιάδων κατοίκων. Το όνειρο που "τελείωσε" δεν ήταν παρά ένα και μόνο όνειρο για καμία 20αριά ανθρώπους, από τότε που το άθλημα παιζόταν σε χωμάτινα γήπεδα. Τέθηκε ένας στόχος πριν 3 χρόνια, ο οποίος και επετεύχθη με την άνοδο στη Volley League. Μην ψάχνετε για εξιλαστήρια θύματα. Μη μεταφράζετε την απειρία και τις ενδεχόμενες λανθασμένες επιλογές, σε χειραγώγηση.

Η διοίκηση της Κυζίκου, παρά το γεγονός του υποβιβασμού, θα είναι πάντα υπέρμαχος και υποστηρικτής της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας. Τουλάχιστον το αποδείξαμε όλες εκείνες τις φορές που θιχτήκαμε ως ομάδα (θέμα γηπέδου, θέμα τρόπου διεξαγωγής playouts, κτλ). Ουδέποτε τηρήσαμε τα "αρεστά". Τηρήσαμε αυτά που η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη και η αγάπη προς το άθλημα πρόσταζαν κάθε φορά.

Επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας, θα προασπίσουμε το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας μέχρι τέλους.


Το Δ.Σ.