Print this page
21-08-2017

Αφετηρία η Καλλιθέα και στόχος η παραμονή για τον Εθνικό Πειραιώς

Rate this item
(2 votes)
Την Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Εθνικός Πειραιά υπό τις οδηγίες του Σάκη και του Αργύρη Ψάρρα. Η προετοιμασία θα γίνει στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας που εκτός απροόπτου θα είναι και η έδρα της ομάδας στο παρθενικό ταξίδι στην Volley League. Mάλιστα εντός των ημερών αναμένεται να γίνει επιθεώρηση στο γυμναστήριο για να δοθούν οι σχετικές άδειες ώστε να φιλοξενηθούν αγώνες της κατηγορίας.

 

Ο Σάκης Ψάρρας θα έχει συνεργάτη τον αδελφό του Αργύρη ο οποίο θα πάρει τη θέση του Γιώργου Κερκινέ. Γυμναστής του Εθνικού θα είναι ο Θωμάς Ζάτας και στατιστικολόγος η Γεωργία Αρβανίτη.

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 που πήρε και την ιστορική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία έμειναν οκτώ αθλητές. Αποκτήθηκαν τρεις ξένοι και αποκτήθηκαν τρεις ταλαντούχοι αθλητές.

Οι οκτώ αθλητές που ανανέωσαν είναι ο Γιάννης Μαντέκας (ακραίος), ο Νίκος Δεληπρίμμης (ακραίος), ο Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), ο Αλέξανδρος Τουρνάκης (κεντρικός), ο Χρήστος Βολουδάκης (λίμπερο), ο Θύμιος Αδαμόπουλος (λίμπερο), ο Κώστας Δημητούλης (πασαδόρος) και ο Εντουαρντ Ράμμος (διαγώνιος).

Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι ο ακραίος Κυριάκος Σπυριούνης που τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Χαλκίδας, ο ακραίος Δημήτρης Χατζηνικολάου που τη σεζόν 2016-17 ήταν στην Κω και ο κεντρικός Γιάννης Στυλιανού που τη σεζόν 2016-17 ήταν στον Πανιώνιο.

Οι τρεις ξένοι που αποκτήθηκαν είναι ο Τούρκος πασαδόρος Σερκάν Αμπανόζ, ο Καναδός διαγώνιος Κέισι Νάιτ και ο Αμερικανός κεντρικός Ματ Σέιφερτ. Και οι τρεις ξένοι αθλητές αναμένονταν να φτάσουν στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας και στο προσκλητήριο της Δευτέρας (28/8) θα είναι όλοι παρόντες.

Σύμφωνα με τον Σάκη Ψάρρα ο στόχος που έχει θέσει μαζί με τον πρόεδρο και κεντρικό χορηγό Νίκο Νικολοινάκο είναι η παραμονή και καθιέρωση του Εθνικού Πειραιώς στην Volley League.