Print this page
21-09-2017

Σάκης Ψάρρας: «Ο Εθνικός θέλει να μείνει στην κατηγορία για πολλά χρόνια»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Σάκης Ψάρρας έχει στεφθεί πέντε φορές πρωταθλητής στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» και αυτή την φορά επιστρέφει στην κατηγορία ως προπονητής του νεοφώτιστου Εθνικού Πειραιώς. Ο Ψάρρας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει ο ιστορικός σύλλογος του Πειραιά, στο μεγάλο στοίχημα της καθιέρωσης στην κατηγορία, αλλά και στο δύσκολο ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

 

Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Πραγματικά είναι μία δύσκολη κλήρωση. Οι κληρώσεις δεν έχουν τόση σημασία, αλλά πολλές φορές έχουν τη σημειολογία τους. Είμαστε μια ομάδα που ανεβαίνουμε στην Volley League μετά από πάρα πολλά χρόνια. Αυτό από μόνο του κρύβει δυσκολίες και αντιξοότητες, όμως είμαστε μια ομάδα πολύ οργανωμένη και θέλουμε να εδραιωθούμε στη VolleyLeagueγια πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε, αυτό θα επιδιώξουμε, για αυτό δουλεύουμε.

Για το δύσκολο ξεκίνημα: «Στην αρχή το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με την Παναχαϊκή, μια ομάδα με έμπειρους αθλητές που έχει παρόμοιους στόχους με τους δικούς μας. Μετά έχουμε τρεις αγωνιστικές με τα φαβορί του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, Παμβοχαϊκό και ΠΑΟΚ.  Χωρίς να μεμψιμοιρούμε και να κλαίμε, θωρούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι από  την πρώτη αγωνιστική.

Για τους στόχους: «Δεν θέλω να μιλάω για παραμονές και για σωτηρίες. Θέλουμε να μείνουμε την κατηγορία για πολλά χρόνια. Επίσης θέλουμε να προσφέρουμε αγωνιστική, κάτι παραπάνω στο ελληνικό βόλεϊ. Αυτό είναι το στοίχημα της ομάδος».

Για τον ΟΠΑΠ και την ΕΡΤ: «Ο ΟΠΑΠ στηρίζει πολλά χρόνια το ελληνικό βόλεϊ και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους. Θέλουμε να ισχυροποιηθεί η παρουσία της. Το ότι το πρωτάθλημα μπαίνει στην ΕΡΤ είναι επίσης πολύ σημαντικό, όχι πως η NOVA δεν έκανε τρομερή δουλειά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ένα ελεύθερο κανάλι θα δώσει μεγαλύτερη αίγλη και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στις προσπάθειες των αθλητών».

Media