Print this page
21-09-2017

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε από νωρίς τη σωτηρία μας»

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα ηγηθεί και πάλι της Παναχαϊκής Πετοσφαίριση 2013. Η πατρινή ομάδα έχει ανανεωμένο ρόστερ, νέα φιλοσοφία αλλά ίδιο στόχο την παραμονή στην Volley League «Πάμε Στοίχημα». Σύμφωνα με τους παράγοντες της Παναχαϊκής είναι θέμα χρόνου να κλείσει και το ζήτημα της τοποθέτησης νέου δαπέδου στο Κουκούλι.

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί γιατί είμαστε για 3η χρονιά στην Volley League. Η τελευταία χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη και πιστεύω ότι μας έκανε περισσότερο σοφούς. Φέτος η ομάδα μπορεί, με τα δεδομένα που έχει, να κάνει μια προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να γίνει αρκετά ανταγωνιστική μέχρι το τέλος. Δεν θέλουμε να διεκδικούμε τη σωτηρία μας την τελευταία αγωνιστική γιατί είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο.

Η Παναχαϊκή δεν θα έχει φέτος καινούργια μεγάλα ονόματα. Πέρα από τις εγνωσμένης αξίας αθλητές θα έχει ελληνόπουλα που έδωσαν τα περισσότερα γιατί προσπαθούμε μέσω των παιδιών που είναι καινούργια στο χώρο να πάρουμε, ό,τι περισσότερο μπορούμε, να εκμεταλλευτούμε την παρουσία τους στην πόλη και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Στην έδρα μας θα έχουμε ένα καινούργιο πάτωμα. Μας έχουν υποσχεθεί πως θα το έχουν έτοιμο στα μέσα Οκτώβρη. Θα μας δώσει ένα 20-30% παραπάνω ως ομάδα. Θα μας δώσει φτερά και θα μας απαλλάξει από τους πολλούς τραυματισμούς».

Media