Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-09-2017

Aντίστροφη μέτρηση για το 4ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα διοργανώσει για τέταρτη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο διεθνές τουρνουά βόλεϊ ανδρών που έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημαντικότερο τουρνουά πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Οι συριανοί που βρίσκονται ήδη στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας τους, έχουν ανεβάσει ρυθμούς και πλέον θέλουν να τεστάρουν τις δυνατότητές τους.

Η εβδομάδα που μπαίνει εκτός από τις κουραστικές προπονήσεις οι παίκτες του Σάσα Στεφάνοβιτς θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν και τέσσερα συνολικά δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες τις οποίες θα τις βρουν (τις δύο απ’ αυτές) και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Φοίνικα θα δοθεί εκτός έδρας και συγκεκριμένα στα εγκαίνια του αθλητικού πολυχώρου της Μάρπησσας με την Βοϊβοντίνα, ενώ τα αποκαλυπτήρια στους συριανούς φιλάθλους θα γίνουν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και το διεθνές τουρνουά με τον Φοίνικα οικοδεσπότη και φιλοξενούμενους, τον ΠΑΟΚ, την Βοϊβοντίντα και τον Εθνικό Πειραιά.

Τα συμπεράσματα απ’ αυτό το τουρνουά θα είναι χρήσιμα για τον Σάσα Στεφάνοβιτς, καθώς οι παίκτες του θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ισχυρές ομάδες. Από την άλλη πλευρά οι φίλαθλοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη… γεύση από τη νέα ομάδα που έχει διαμορφωθεί μετά τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης.

Οι φίλοι του Α.Ο.Φοίνικα θα πρέπει να βρεθούν στις εξέδρες της Β’ κλειστής αίθουσας του Αθλητικού κέντρου ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Σάσα Στεφάνοβιτς, αλλά και να απολαύσουν πλούσιες βολεϊκές στιγμές.

Παρασκευή 29/9
18.00 ΠΑΟΚ - Εθνικός Πειραιά
20.30 Φοίνικας Συρο - Βοϊβοντίνα

Σάββατο 30/9
17.00 Βοϊβοντίνα - Εθνικός Πειραιά
19.30 Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ

Κυριακή 01/10
12.00 ΠΑΟΚ - Βοϊβοντίνα
15.00 Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Πειραιά

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject