Print this page
27-10-2017

Συνεργασία σταθμός ΕΣΑΠ και Genius Sport για στατιστικά, ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, αξιοπιστία

Rate this item
(0 votes)
Η Genius Sports, με έδρα το Λονδίνο, μπαίνει από σήμερα στην χορηγική οικογένεια της Ε.Σ.Α.Π.

 

Νέα καινοτόμα χορηγική συνεργασία ανοίγει για την ΕΣΑΠ με την Genius Sport, την εταιρεία που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία αθλητικών δεδομένων.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να ενδυναμώσει την λειτουργία της Volley League «Πάμε Στοίχημα», ως προς την συλλογή και προβολή των στατιστικών της, αλλά και με υπηρεσίες παρακολούθησης για  χειραγώγηση αγώνων.

Η εμπορική συμφωνία με την Genius Sports καλύπτει και παρέχει, μεταξύ άλλων, όλες τις ανάγκες της Volley League «Πάμε Στοίχημα» για ψηφιακές πλατφόρμες και στατιστικά προγράμματα  ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει το πρωτάθλημα με την ένταξη του Ηλεκτρονικού Φύλου Αγώνα (e-Scoresheet). 

Η Genius Sports θα συνεργαστεί με την ΕΣΑΠ και ως προς την εκπαίδευση των διαπιστευμένων στατιστικολόγων του πρωταθλήματος, προκειμένου να διασφαλίσει την ακριβή και αποτελεσματική συλλογή των επίσημων δεδομένων.

Παράλληλα, η Genius Sports θα παρέχει σύστημα παρακολούθησης στοιχημάτων σε πραγματικό χρόνο από τις αγορές στοιχημάτων παγκοσμίως, για να ανιχνεύει τυχόν ύποπτες δραστηριότητες. Μέσα από αυτό οι αγώνες της VolleyLeagueθα μπορούν πλέον να διασφαλίζονται για την ακεραιότητα τους και να αποκλείεται το ενδεχόμενο οποιασδήποτε χειραγώγησης.

Η συνεργασία της ΕΣΑΠ με την Genius Sport είναι πρωτοπόρος για το ελληνικό βόλεϊ. Ανοίγει δρόμους για την αξιοποίηση των μέσων της τεχνολογίας και είναι βασικό εργαλείο στην προβολή και αξιοπιστία του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος.