Print this page
17-11-2017

Εθνικός ΟΦΠΦ - ΠΑΟΚ (4η αγωνιστική, 18/11, 18.30)

Rate this item
(0 votes)
Ο Εθνικός Πειραιώς μετά τον Ολυμπιακό θα υποδεχτεί και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα. Ο δικέφαλος θέλει να διατηρήσει το αήττητο του και στην Καλλιθέα (4η αγωνιστική, 18/11, 18.30, Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας).

 

Στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων ο Εθνικός θέλει να εκμεταλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και να σπάσει το αήττητο των πρωταθλητών. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες των νεοφώτιστων είναι ετοιμοπόλεμοι.

 

Ο ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Γιάννης Μαντέκας δήλωσε: «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι και αισιόδοξοι όπως πριν από όλα τα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό και θεωρώ πως σταθήκαμε σχετικά καλά. Δε μπορώ να κάνω σύγκριση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα πιο πίσω από τον Ολυμπιακό και ο Γκόμεζ μόλις έχει ξεκινήσει. Ωστόσο είναι μία ομάδα με πολλές επιλογές και με στόχο και πάλι το πρωτάθλημα. Αυτό λέει πολλά. Θα δυσκολέψουμε τον αντίπαλο μας. Αυτό είναι σίγουρο. Η εβδομάδα κύλησε καλά, δουλεύουμε, βελτιωνόμαστε και στην έδρα μας θα κάνουμε καλή εμφάνιση».


Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο του και στην Καλλιθέα. Η αποστολή των πρωταθλητών ταξιδεύει για την Αθήνα χωρίς απουσίες. Ο Ντανιέλε Ρίτσι έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Είναι μία δύσκολη έξοδος για την ομάδα μου. Στόχος μας είναι το τρίποντο και η διατήρηση του αήττητου. Είδαμε βίντεο με τον Εθνικό. Είναι ομάδα που πρέπει να την πιέσεις για να κάνει λάθος και παίζει καλή άμυνα. Επιθετικά στηρίζεται στον Μαντέκα και στον Νάιτ και το κλειδί της νίκης είναι να περιορίσουμε αυτούς τους δύο αθλητές. Κάναμε καλή προετοιμασία τις προηγούμενες ημέρες. Περιμένουμε και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζουμε να βρεθούμε σε έναν όμιλο με βατούς αντιπάλους».


 

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΡΓΡΑΜΜΑ (4η αγωνιστική)

 

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Ρέντη 15.00: Ολυμπιακός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κατερλή, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Κατσούλα.

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00 (ΕΡΤ-2): Ηρακλής Πετοσφαίριση - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Κουκούλι, Πάτρα 17.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Πετούσης Ν., Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος, Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καραγιαννόπουλος, Κουγιάς, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Εσπέρου 18.30: Εθνικός ΟΦΠΦ - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Παπαχατζής, Διαμάντη, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 18.00 (ΕΡΤ-2): ΑΟΠ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Μαύρος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.