Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-05-2018

Η Γενική Συνέλευση του Φοίνικα Σύρου έφερε εκλογές και ενότητα

Rate this item
(0 votes)
Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαΐου η Γενικής Συνέλευση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου.
 

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ δόθηκαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο Αντώνη Ρούσσο και το δήμαρχο Σύρου Γιώργο Μαραγκό ο οποίος είπε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Φοίνικα.

 

Το παρών έδωσαν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, φίλοι-μέλη του Φοίνικα και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός. Επίσης μαζί του ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης και ο αντιδήμαρχος Αλέξης Αθανασίου. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Χωρικός αντιπεριφεριάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ενώ στη Συνέλευση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος.

 

Στον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ρούσσος αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν τόσο από πλευράς διοίκησης, όσο και για τις διοργανώσεις που συμμετείχε το σωματείο. Ο κ. Ρούσσος χαρακτήρισε πετυχημένη την σεζόν μιας και ο Φοίνικας κατέκτησε την 3η θέση στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως υπήρχε και η ελπίδα για μία καλύτερη πορεία με τον Φοίνικα, να φτάνει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Αρνητική θεώρησε ο πρόεδρος της ομάδας την εικόνα του Φοίνικα στο κύπελλο και τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, καθώς όπως τόνισε στόχος της διοίκησης ήταν να φτάσει το συγκρότημα του κ. Κάσμαρτσικ έως και το final four.

Τέλος, ο κ. Ρούσσος παρουσία και του Δημάρχου προσπάθησε να εξηγήσει όλα όσα ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του κι αυτό γιατί ήθελε να λυθεί η όποια παρεξήγηση.
 

Με τον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης κ. Μαραγκό από την πλευρά του να δίνει με τη σειρά του τις δικές του απαντήσεις για όλα όσα τον αφορούσαν. Το θετικό που βγήκε από την Γενική Συνέλευση ήταν πως ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα της Σύρου και να την στηρίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Το ίδιο βέβαια ισχύει τόσο για το Επιμελητήριο Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Από εκεί και πέρα ο κ. Ροσσολάτος ανέλυσε τα οικονομικά της ομάδα, αλλά και να κάνει γνωστό το ποσό του ανοίγματος. Ένα άνοιγμα σύμφωνα με όλους όσους πήραν τον λόγο να αναφέρουν πως είναι βιώσιμο και πως με κάποιες επιπλέον προσπάθειες μπορεί να μειωθεί.
 

Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης προκηρύχτηκαν εκλογές για τις 30 Μαΐου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά και μέχρι πότε οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.  
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject