Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-06-2018

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιάννη Τακουρίδη

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή κεντρικό Γιάννη Τακουρίδη:
Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Δικεφάλου, καθώς με τις εμφανίσεις του κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης και, έχοντας στη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας της επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα. Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν ότι με ήθελαν, και η αγάπη του κόσμου σε συνδυασμό με τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, νομίζω ότι δίνουν κίνητρο σε κάθε αθλητή. Μαζί με τα άλλα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε το 100% για να επανέλθουμε στην πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή».

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και ένα κύπελλο (2018).
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject