Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-06-2018

Κληρώσεις Κυπέλλων Ευρώπης: Ο ΠΑΟΚ στον Α΄προκριματικό γύρο

Rate this item
(0 votes)
Στην έδρα της CEV στο Λουξεμβούργο θα γίνει αύριο Παρασκευή (29/6, 12.30 ώρα Ελλάδας) η κλήρωση των κυπέλλων Ευρώπης 2018-19. H CEV ανακοίνωσε σήμερα τις ομάδες ανδρών και γυναικών που θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο CEV Cup και στο Tσάλεντζ Καπ.

 

Ο ΠΑΟΚ θα μπει τελικά στον Α΄προκριματικό γύρο του Τσαμπιονς Λιγκ ανδρών. Ο Ολυμπιακός στο CEV Cup και ο Ηρακλής Πετοσφαίριση στο Τσάλεντζ Καπ. Στις γυναίκες και οι τρεις ελληνικές ομάδες, ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο Α.Σ.Άρης και ο Α.Ο.Θήρας θα είναι στο Τσάλεντζ Καπ.

Η κενή θέση που άφησε η μη δήλωση συμμετοχής του Ολυμπιακού στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν αντικαταστάθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με τον δικέφαλο, αλλά με την Τσέχικη Καρλοβάρσκο.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι από τις 46 χώρες που οι πρωταθλητές τους είχαν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις 12 το έπραξαν.

Οι υπόλοιπες είτε θα αγωνιστούν στο CEV και Challenge Cup, είτε δεν δήλωσαν συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι ομάδες που επίσης θα αγωνιστούν στα προκριματικά. Οι πιο δυνατές από αυτές είναι η τουρκική BBSK Κωσταντινούπολης, η γερμανική Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης, η γαλλική Σαμόντ και η ισπανική Τερουέλ. Oι υπόλοιπες ομάδες των προκριματικών: Λίντελνμανς Αασλτ (Βέλγιο), Ποσογίλνιτσα (Αυστρία), Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ (Σερβία), Νεφτοχιμίκ 2010 Μπουργκάς (Βουλγαρία), Φορντ Στορ Λεβοράντα Σασταμάλα (Φινλανδία), Αμπιάντ Λικούργους Γκρόνιγκεν (Ολλανδία), Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία), Μλάντοστ Μπρσκό (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), VRCK Καζίνμπάρσικα (Ουγγαρία), Βίκινγκ Τιφ Μπέργκεν (Νορβηγία).

Δείτε στα screen tables τους υποψήφιους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων.

 

 

cev6.jpgcev4.jpgcev2.jpgcev1.jpgcev5.jpgcev3.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject