Print this page
02-08-2018

Το νέο ΤΑΑ του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας για τη σεζόν 2018-19

Rate this item
(0 votes)
Ενωτικό και πολυμελές το νέο ΤΑΑ του Ηρακλή Χαλκίδας ενόψει της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019.

 

Το νέο πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας μετά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volleyleague βάζει σε λειτουργία το νέο τριετές σχεδιασμό της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Ήδη έχει κλειστεί ο νέος προπονητής της ομάδας και ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ των ανδρών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το 11μελές σχήμα των μελών - διοικητικών στελεχών που συγκροτούν το νέο ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας 2018-2019 είναι οι: Διαμαντής Θωμάς, Γιώργος Χριστόπουλος, Δημήτρης Καραντάκης, Δημήτρης Τσιτίνης, Γιουλίνα Δασκαλοπούλου, Τάσος Θεοδωρακόπουλος, Σταύρος Σφυρίδης, Δημήτρης Κακάτσος, Αναστάσιος Σαλεμής, Αμαλία Κεφαλά, Γιάννης Καρκαλής.

Επί πλέον στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς η διοίκηση του ΤΑΑ θα έχει δίπλα της την Χαλκιδαϊκή Συμμαχία (ομάδα φίλων Ηρακλή Χαλκίδας), που δίνει το πλεονέκτημα για μια νέα δυναμική πορεία και προοπτική του συλλόγου, δημιουργώντας ουσιαστικά τη σύνδεση της ομάδας με την βάση της τοπικής κοινωνίας και με στόχο η πορεία του Ηρακλή Χαλκίδας να γίνει υπόθεση όλων των Χαλκιδέων και Ευβοέων.