Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-09-2018

ΠΑΟΚ - ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής (1η αγωνιστική, Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 29/9, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Mε την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 17.00 (διαιτητές Αβραμίδης, Γεωργιάδης) στο PAOK Sports Arena και είναι για την πρεμιέρα του Α΄ομίλου θα αρχίσει το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018.

 

Οι αγώνες του Α΄ομίλου ξεκινούν νωρίτερα λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με πρώτο αγώνα την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Ο ΠΑΟΚ βάζει στόχο την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και για το λόγο αυτό θέλει να εκμευταλευτεί την έδρα του αλλά και τη δυναμική του και να αποκτήσει πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου με αφορμή την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων της ομάδας, δήλωσε:  «Ξεκινάμε απέναντι σε μια ομάδα (σσ. Κομοτηνή) που θέλει να αποδείξει ότι βρίσκεται επάξια στην μεγάλη κατηγορία  και σε μια ομάδα (σσ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης) με παράδοση στο Ελληνικό πρωτάθλημα και καλή παρουσία κάθε χρόνο. Είναι η αρχή των επίσημων υποχρεώσεων και όλα τα παιχνίδια στην πρεμιέρα είναι δύσκολα. Προετοιμαζόμαστε καλά και βήμα βήμα η ομάδα βελτιώνεται. Θα παίξουμε δυνατά και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

 

«Μας λείπει πολύ ο Νίκος Σαμαράς»

Μετά από 19 χρόνια ο Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής επιστρέφει στην ελίτ του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ και θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην ιστορία του στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας της Θράκης Ηλίας Κρεούζης δίνει το στίγμα της ομάδας του και αποκαλύπτει την στενή οικογενειακή σχέση που είχε με τον Νίκο Σαμαρά:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την ΑΕ Κομοτηνής που θα αγωνιστούμε σε αυτή τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου και βολεϊμολίστα Νίκου Σαμαρά. Μας συνέδεε προσωπική φιλία και στενές οικογενειακές σχέσεις. Όταν εγώ έφυγα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν που ανεβάσαμε την ομάδα στην Α1, ήρθε ο Νίκος και μαζί με τον Γιάννη Τασιούλη είχαμε πολύ στενή παρέα. Τότε ήρθα εδώ στην Κομοτηνή και αγωνιζόμουν. Γνώριζα και την Ελενα Δούκα που τότε έπαιζε μπάσκετ και φοιτούσε στη νομική της Κομοτηνής. Από μένα γνώρισε το Νίκο και παντρεύτηκαν. Μας λείπει πολύ ο Νίκος και η σκέψη μας μας είναι σε αυτόν για αυτό η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία».

Για το καθαρά αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο Κρεούζης είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ετοιμάζεται για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πολύ υψηλούς στόχους. Αυτό το βλέπουμε θετικά και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εχουμε δώσει μόνο ένα φιλικό με τον Εθνικό. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που θα επιθυμούσαμε αλλά ξέρουμε πως από αυτό το ματς μόνο κέρδος θα έχουμε. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε έναν δυνατό αγώνα».

 

 

 

Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2018

Το πρόγραμμα των αγώνων του Α΄ομίλου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Διαιτητές: Αβραμίδης, Γεωργιάδης. Γραμματεία: Κουμπλή. Κομισάριος: Κάλλης

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δεληκωστίδης. Γραμματεία: Καρακούλια. Κομισάριος: Καραμπαλάσης

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ – Hρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Γραμματεία: Κουμπλή. Κομισάριος: Βανδώρος.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Κομοτηνή 18.00: ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Μίκρα 18.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μίκρα 18.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

 

Β΄όμιλος: Ολυμπιακός Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Γ΄ομιλος: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας.

 

Το σύστημα διεξαγωγής του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018

Προκρίνονται στην ημιτελική φάση οι πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος του Α΄και του Β΄ομίλου.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα είναι νοκ άουτ.

Κατόπιν κληρώσεως προκέκυψε ο Α΄ημιτελικός να διεξαχθεί μεταξύ του καλύτερου δεύτερου (Α΄και Β΄ομίλου) και της πρώτης ομάδας του Γ΄ομίλου με έδρα στον καλύτερο δεύτερο.

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του πρώτου του Α΄ομίλου και του πρώτου του Β΄ομίλου με έδρα την πρώτη ομαδα του Β΄ομίλου.

Ο τελικός θα είναι διπλός. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του Golden Set και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του νικητή του Α΄ημιτελικού.

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject