Print this page
04-10-2018

Ο Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας αποχωρεί από το Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς"

Rate this item
(1 Vote)
Ματαιώνονται οι αγώνες του Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλή Χαλκίδας στον Γ΄όμιλο του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς μετά τη δήλωση αποχώρησης από τη διοργάνωση που κατέθεσε σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018 στην Ε.Σ.Α.Π. το Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας επικαλούμενο «απολύτως σοβαρούς λόγους».

 

Κατόπιν τούτου η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως θα εφαρμοστούν τα άρθρα της προκήρυξης της διοργάνωσης τα οποία προβλέπουν πρόστιμο 5.000 Ευρώ και παραπομπή του Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας στο Μονομομελές Δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Σ.Α.Π. για δυσφήμιση του αθλήματος η οποία προβλέπει ποινές από μία έως πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε αγώνες πρωταθλήματος και επιπλέον πρόστιμο 2.500 Ευρώ.

Το θέμα της αποχώρησης του Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλή Χαλκίδας από το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αναμένεται να απασχολήσει την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που θα γίνει την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Μετά την αποχώρηση του Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλή Χαλκίδας η πρώτη θέση στον Γ΄όμιλο που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στην αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 16.00 στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη