Print this page
17-10-2018

Δημήτρης Τζούριτς: «Θέλω να τα πάρω όλα με τον ΠΑΟΚ»

Rate this item
(0 votes)
Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό αγώνα με την ουγγρική Καζνιμπάρτσικα και στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την εφετινή ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και την δική του πορεία:
«Για εμάς ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα, καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζαμε με μια ομάδα που δεν μπορούσαμε να την υποτιμήσουμε, έπαιξαν πολύ καλά και ήταν καλή στην άμυνα. Σήμερα παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να βελτιωθούμε περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Πρωτάθλημα.

Για μένα όπως είπε και κάποιος πρόσφατα, στο τέλος θα φανεί εάν θα δικαιωθούμε και αν είμαστε η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Σήμερα μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γέμισε λίγο το γήπεδο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε, δεν είναι εύκολο για εμάς όταν παίζουμε με καλούς αντιπάλους, οπότε περιμένουμε τον κόσμο να έρθει, να τους αφιερώσουμε τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους.

Ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί σαν εμένα με ύψος 2,11 και 100 κιλά κορμί, να επιστρέψω στα μέγιστα, όμως δουλεύω πολύ, δεν είμαι έτοιμος αλλά κάθε μέρα δίνω το παραπάνω. Θέλω να τα πάρω όλα με τον ΠΑΟΚ, οπότε μακάρι αύριο να είμαι έτοιμος, ωστόσο θα χρειαστώ χρόνο, βελτιώνομαι».