Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-01-2019

Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Α.Ο.Π.Κηφισιάς (12η αγωνιστική, 12/1, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)
Μετά από διακοπή 20 ημερών αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα της Volley League με δύο αγώνες της 12ης αγωνιστικής που θα γίνουν στη Μίκρα και στην Κομοτηνή. (12η αγωνιστική, 12/1, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής).

 

Στην Κομοτηνή η ομάδα της Ροδόπης θα υποδεχτεί την Κηφισιά με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις και να θέλουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Αμφότερες βρίσκονται στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς και χρειάζονται βαθμούς για να πλησιάσουν τις ομάδες που προηγούνται και βρίσκονται στους 10 βαθμούς (ΑΕΚ, Εθνικός, Ηρακλής). Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στο Ζηρίνειο η Κηφισιά είχε νικήσει με 3-2 σετ και επειδή πρόκειται για δύο ομάδες με την ίδια βαθμολογική θέση πιθανότατα να παίξει ρόλο και το σκορ.

 

Η Κομοτηνή αναζητά την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκε με το λίμπερο Θοδωρή Τσαδήμα που μετά τις περιπέτεις με τον Ηρακλή Χαλκίδας είχε μείνει χωρίς ομάδα στον Α΄γύρο του πρωταθλήματος, ενώ το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να φτάσει ο Τέβιν Φέρελ από την Αγία Λουκία που είναι θα είναι ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου Ρενάν Περέιρα Ντος Σάντος που αποχώρησε.

 

Ο κεντρικός της ομάδας Χρήστος Μπουφίδης είπε: «Δουλέψαμε αρκετά μέσα στις γιορτές ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκληση του Α΄γύρου. Εχουμε μπροστά μας εννιά δύσκολους αγώνες που πρέπει να κάνουμε τη καλύτερη συγκομιδή. Εγιναν αλλαγές στο ρόστερ αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για ενα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει νέα ώθηση».

 

Η Κηφισιά αναζητά την τρίτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Νέο πρόσωπο για την Κηφισιά είναι ο Σέρβος κεντρικός Ντούσαν Λόπαρ ο οποίος πήρε τη θέση του Βραζιλιάνου Μαρκές Ρενάτο ντε Ολιβέιρα.

 

Ο Καναδός διαγώνιος της Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ είπε: «Το παιχνίδι με την Κομοτηνή είναι το πρώτο από μία σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για την ομάδα μου. Και οι δύο ομάδες θέλουν να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος μας, όμως όλοι μας μέσα στην ομάδα έχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό καθώς όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε σωματικά και να αποφορτιστούμε ψυχολογικά. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τον προπονητή μας χωρίς την πίεση των αγώνων. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε για τους αγώνες που έρχονται».

 

Στον Α΄γύρο η Κηφισιά νίκη με 3-2 σετ.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Γυμναστήριο Κομοτηνής 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ2)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Νικάκης, Μαριδάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Μετς 20.00: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (ΕΡΤ-Play)
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Τολιός, Κουρπανίδης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός και Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject