Print this page
05-03-2019

Ο Τέιλορ Χαντ MVP Βίκος Cola της 17ης αγωνιστικής της Volley League 2018-19

Rate this item
(3 votes)
Ο Καναδός διαγώνιος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

 

Ο Χαντ που από τις αρχές του Β΄γύρου ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του στη νίκη του Α.Ο.Π.Κηφισιάς επί του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ σημείωσε 33 πόντους από τους συνολικά 98 που σημείωσε η ομάδα του αγγίζοντας το εκπληκτικό ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 73% (30/41 τελειωμένες). Επίσης είχε 2 πόντους από μπλοκ και έναν άσσο. 

 

O Tέιλορ Χαντ δήλωσε για την διάκριση του: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής. Φυσικά αισθάνομαι ακόμα καλύτερα για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας μου. Είναι μία συνολική ομαδική προσπάθεια. Καθημερινά βρισκόμαστε στο γήπεδο 15-16 παίκτες και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μία προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου, του φυσιοθεραπευτή, του φροντιστή και φυσικά του στατιστικολόγου μας. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.  Καθημερινά καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και κοιτάμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα απέναντι σε ισχυρές ομάδες τόσο στο Ζηρίνειο όσο και εκτός έδρας.

Για το που αφιερώνει την διάκριση του: «Θέλω να την αφιερώσω στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου. Στον πατέρα μου που από τον Καναδά παρακολουθεί τα παιχνίδια της Κηφισιάς. Στον αδερφό μου που επίσης παρακολουθεί τις προσπάθειες μας. Στην αδερφή μου και τον νεογέννητο ανιψιό μου Μέισον. Στη μητέρα μου που δίνει μάχη με τον καρκίνο και πριν από περίπου ένα μήνα έκανε μαστεκτομή. Τέλος θέλω να το αφιερώσω στη Σοφία που είναι πάντα δίπλα μου και με υποστηρίζει κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου».

 

Ο Τέιλορ Χαντ αναδεικνύεται για δεύτερη φορά MVP Βίκος Cola στα δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα και μάλιστα η προηγούμενη διάκριση του ήταν την 5η αγωνιστική της σεζόν 2017-18 και πάλι σε αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη όπου η Κηφισιά είχε νικήσει 3-2 σετ. 

 

Είναι ο δεύτερος παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς που λαμβάνει αυτή την διάκριση την εφετινή σεζόν μετά τον Ντούσαν Λόπαρ την 13η αγωνιστική.

 

Επίσης είναι η 24η φορά που παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς αναδεικνύεται MVP από τότε που η ομάδα ανέβηκε στην Volley League.

 

Ο Τέιλορ Χαντ είναι αδελφός του 27χρονου Στίβεν Ρόμπερτ Χαντ που τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Γ.Σ.Λαμία. Γεννήθηκε στον Καναδά στις 29 Δεκεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1.95.  Επίσης στο πρωτάθλημα 2017-18 αναδείχτηκε κορυφαίος επιθετικός.

 

 

 
Η DREAM TEAM 17HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19
 
MVP ΒΙKOΣ COLA: Tέιλορ Χαντ (Καναδάς, διαγώνιος, Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
 
Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (Π.Α.Ο.Κ.)
 
Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Καναδάς, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
 
Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
 
Λίμπερο: Γιώργος Κάπελας (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
 
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Αλεξάνταρ Οκολιτς (Π.Α.Ο.Κ.)

 


 

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19
1η αγωνιστική: Ιβάν Μαρκέζ (Βενεζουέλα) (Π.Α.Ο.Κ.)
2η αγωνιστική: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
3η αγωνιστική: Μάκης Κανέλλος (κεντρικός - ΑΕΚ)
4η αγωνιστική: Γκάβιν Σμιτ (Καναδός - διαγώνιος - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
5η αγωνιστική: Μαρίν Λέσκοφ (Μολδαβός πασαδόρος - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
6η αγωνιστική: Άξελ Γιάκομπσεν (Δανός πασαδόρος - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
7η αγωνιστική: Απόστολος Αρμενάκης (Διαγώνιος - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)
8η αγωνιστική: Φαρχάντ Σαλαφζούν (Ιρανός Πασαδόρος - Α.Ε.Κ.)
9η αγωνιστική: Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ (Βραζιλιάνος ακραίος - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)
10η αγωνιστική: Σωτήρης Πανταλέων (Κεντρικός - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
11η αγωνιστική: Γρηγόρης Κοντοστάθης (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
12η αγωνιστική: Νιλς Κλαπβάικ (Ολλανδός διαγώνιος - Π.Α.Ο.Κ.)
13η αγωνιστική: Ντούσαν Λόπαρ (Σερβία, κεντρικός Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
14η αγωνιστική: Γκάρετ Μουαγκουτούτια (ΗΠΑ, ακραίος, ΠΑΟΚ)
15η αγωνιστική: Πέταρ Τουράνιανιν (Σερβία, κεντρικός, Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
16η αγωνιστική: Γκλαντσόουν Mαγκαλάες Τζούνιορ (Βραζιλία, κεντρικός, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)
17η αγωνιστική: Tέιλορ Χαντ (Καναδάς, διαγώνιος, Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
18η αγωνιστική: 
19η αγωνιστική:
20η αγωνιστική: 
21η αγωνιστική:
22η αγωνιστική: 

Α΄φάση πλέι οφ (1-8): 
Ημιτελική φάση πλέι οφ (1-4): 

ΜVP πρωταθλήματος 2018-19:

Ολοι οι MVP στην Volley League Πάμε Στοίχημα Βίκος Cola

 

Ανάδειξη και προβολή των MVP Bikos Cola και της κορυφαίας 7αδας

*Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής MVP Βίκος Cola γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης καθώς και οι πρωτοβουλίες του στο fair play. Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά - δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ και τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ.

*Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων τη σεζόν 2018-19 θα αναδεικνύει τον MVP και την καλύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής. Ο MVP δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη 7αδα και θα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης. Λόγω της μείωσης των ομάδων σε 10 δεν θα ανακοινώνεται δεύτερη καλύτερη ομάδα.

*Η βράβευση του αθλητή - MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασία της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.