Print this page
29-10-2019

Στην τελική ευθεία ο Ο.Φ.Η. για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Rate this item
(0 votes)
Σε εβδομάδα πρωταθλήματος, μπήκε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναικό, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (2/11) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (28/10) ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και οι συνεργάτες του, ανέλυσαν σε VIDEO στους παίκτες, θέματα τακτικής και έκαναν τις παρατηρήσεις τους, με αφορμή τα δυο δυνατά τεστ που έδωσε ο ΟΦΗ, με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου για το θεσμό του Λίγκ Κάπ.

Ο Μίλος Τσούλαφιτς, που είχε ένα τραυματισμό στο χέρι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προπονήθηκε εκ νέου κανονικά, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις και είναι στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Η προσοχή πλέον όλων στον ΟΦΗ, είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η ώρα του αγώνα), ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ώστε να παρακολουθήσουν το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της κρητικής ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Είναι βέβαιο, ότι το "παλατάκι" του ΟΦΗ, θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, συνεχίζουν να διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης) το πρωί (10 πμ-2μμ), αλλά και το απόγευμα (6μμ-8μμ). Πληροφορίες στο 2810-311525.

Γραφείο Τύπου Ο.Φ.Η.