Print this page
21-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Πανταλέων, Ανδρεόπουλος, Δρογκάρης, Νεόφυτος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων, προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, o πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Γιώργος Δρογκάρης, και ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσαν μετά τη νίκη του τριφυλλιού με 3-1 σετ στο Βραχάτι. 

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς πολύ πιο δύσκολα από ότι θα περιμέναμε. Απέναντι μας βρήκαμε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα παρά τα πολλά της προβλήματα που εκμεταλλεύτηκε δικά μας λάθη και έτσι έγινε ένα συναρπαστικό ματς. Στο τέλος ήμασταν και λίγο τυχερή και έτσι ευτυχώς κλείνει αυτός ο κύκλος των παιχνιδιών πριν τις γιορτές με τρίποντο για εμάς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Πιστεύαμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας από τις αναλύσεις που κάναμε παίζει εξαιρετική άμυνα και έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει σε κόντρα επιθέσεις είτε με δύναμη από τον διαγώνιο, είτε με εξυπνάδα από τους υπόλοιπους παίχτες. Περιμέναμε δύσκολο ματς και το είχαμε αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά. Στα πρώτα δύο σετ ήμασταν απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο. Ενδεχομένως το ότι πήραμε τα δύο σετ τόσο εύκολα μας αποπροσανατόλισε και δώσαμε την ευκαιρία στην ομάδα του Παμβοχαϊκού να μπει στο παιχνίδι. Αυτό έκανε με σπουδαίες άμυνες η ομάδα του ΠαμβοχαΪκού και το τέλος έγινε μία πολύ σκληρή μάχη. Καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και να ευχηθώ καλές γιορτές».

Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Γιώργος Δρογκάρης είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίχτες μου, βγάλαμε πάθος, ενέργεια, πολλές άμυνες. Νομίζω όμως πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο τέλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε μετά τις γιορτές, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θα κάνουμε προπόνηση, θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη. Είναι πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα που θα πάει μέχρι το τέλος για τις ψηλές θέσεις. Το σημερινό ματς ήταν μια συνέχεια από το ματς της Κηφισιάς. Ήταν διαφορετική περίπτωση, το τρίτο σετ το χάρισε στην Κηφισιά ο διαιτητής, εδώ το τέταρτο σετ με λάθη δικά μας από το άγχος ή από τη σιγουριά του πόντου κατορθώσαμε να το χάσουμε. Θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος γιατί οι αναλογίες μεταξύ των δύο ομάδων είναι δυσανάλογες, είμαι όμως στεναχωρημένος γιατί δεν πήραμε πόντο ή πόντους. Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση και είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά και για τον Ηρακλή Παπαδόπουλο που έκανε το λάθος και έκλαιγε, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος διαγώνιος του πρωταθλήματος και ήταν άτυχη στιγμή του».

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολα στο Βραχάτι αλλά νίκησε 3-1

Συγκινητικό μήνημα για Τακουρίδη από Παναθηναϊκό και Παμβοχαϊκό


Media