Print this page
19-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Νεόφυτος, Γκελ, Μουνιόθ, Πετρέας

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτο, ο Γάλλος πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Νταβίντ Γκελ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ και ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ:

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε:

«Ξέραμε πως παίζαμε με τον πρωταθλητή. Θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μετά την διακοπή και με την παρουσία δύο νέων παικτών. Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου και την προσπάθεια. Μου δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Ο πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και μετά αν τα καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτα 6αδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή χρονιά και καλή επιτυχία στον προπονητή του Ολυμπιακού και την ομάδα του».

Ο Γάλλος πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Νταβίντ Γκελ είπε:

«Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος διότι χάσαμε με μεγάλη διαφορά πόντων δύο σετ. Είμαστε κάποιοι αθλητές που ήρθαμε πρόσφατα και ακόμα η ομάδα χρειάζεται δουλειά και προσαρμογή. Θέλαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο. Δείξαμε ορισμένα καλά στοιχεία αλλά δεν ήταν αρκετά. Προσπαθούμε να διορθωθούμε και να προσαρμοστούμε για να πετύχουμε τους στόχους της σεζόν».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ δήλωσε:

«Ηταν ο πρώτος αγώνας μετά τη διακοπή οπότε δεν ήταν εύκολο και για μας να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό που αγωνιζόμαστε συνήθως. Αυτό φάνηκε στο 2ο σετ που χάσαμε τον ρυθμό μας και κάναμε αβίαστα λάθη. Γενικά ήταν καλός αγώνας. Θέλουμε να επιστρέψουμε γιατί στο μέλλον θα έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχο μας. Δεν προβληματίζομαι για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 27 του μήνα. Θα δουμε τον ΠΑΟΚ σε δύο αγώνες που θα δώσει σήμερα και στο κύπελλο και θα έχουμε μία εβδομάδα για να ετοιμαστούμε τεχνικά και τακτικά».

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας είπε:

«Μετά από αποχή ενός μήνα οι αγώνες κρύβουν κινδύνους. Νικήσαμε "καθαρά" μία ομάδα που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες και αυτές που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Ο Παμβοχαϊκός έκανε δύο καλές μεταγραφές μεταξύ των οποίων και ο Γάλλος πασαδόρος Νταβίντ Γκελ που τον γνωρίζω από την θητεία μου στη Γαλλία. Θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί έδειξε πως έχει ποιότητα. Για άλλη μία φορά πήρε καθαρό τρίποντο. Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες και την κατάλληλη στιγμή να έχουμε την κατάλληλη φόρμα ώστε και πάλι να πάρουμε τίτλους στους τελικούς».

 

Με σούπερ Ασπιώτη ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Παμβοχαϊκό

Media