Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-02-2020

Μετά το πρωτάθλημα Φοίνικας ΟΝΕΧ και Παναθηναϊκός παίζουν την πρόκριση στο φάιναλ-4

Rate this item
(0 votes)
Τέσσερις ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο πρωτάθλημα όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 σετ για την 11η αγωνιστική ο Φοίνικας ΟΝΕΧ και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στο Δημήτρης Βικέλας στον πιο αμφίρροπο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας (18.00, Livestreaming EOΠΕ, cyclades24.gr)

O κεντρικό του Φοίνικα ΟΝΕΧ Νίκος Χριστόφας είπε:

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη φάση είναι σαν τελικός για μας. Στόχος μας είναι να είμαστε στις τελικές φάσεις του Κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από έναν εξαντλητικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική. Η νίκη είναι μονόδρομος και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Σίγουρα, ότι η προημιτελική φάση του κυπέλλου είναι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Η παρουσία του κόσμου στους αγώνες μας είναι καταπληκτική και πιστεύω ότι και την Τετάρτη θα είναι όλοι κοντά μας».

O ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε:

«Οπως και στο πρωτάθλημα, έτσι και στο κύπελλο θα γίνει αμφίρροπος αγώνας. Δουλέψαμε αυτές τις δύο ημέρες. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ την πρόκριση για το φάιναλ-4».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Ελπίς 3-0 (25-08, 25-16, 25-19)
Α.Ε.Ν. Πανοράματος - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (10-25, 14-25, 11-25)
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου
18.00 (Livestreaming ΕΟΠΕ, cyclades24.gr): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο.
19.30: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject