Print this page
04-02-2020

Ηρακλής και Κηφισιά πράξη πρώτη για το κύπελλο

Rate this item
(1 Vote)
Mε την αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Πετοσφαίριση και της Κηφισιάς θα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.30 στη Μίκρα και η νικήτρια ομάδα θα περάσει στο φάιναλ-4. Ο Ηρακλής ήταν φιναλίστ στους τελικούς των δύο προηγούμενων διοργανώσεων και θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί.

Οι δύο ομάδες την Κυριακή στο Ζηρίνειο γυμναστήριο Κηφισιάς  θα λύσουν τις διαφορές τους και για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Παραδοσιακά ο στόχος του κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε να βρισκόμαστε στη διοργάνωση μέχρι το τέλος. Τα δύο τελευταία χρόνια παλέψαμε και φτάσαμε σε ισάριθμους τελικούς. Θα παλέψουμε και τώρα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν».

Για το κρίσιμο παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα η οποία θα έχει και τη στήριξη των φιλάθλων της. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο καθοριστικός παράγοντας θα είναι η θέληση των παικτών για νίκη. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση σε ακόμα ένα final 4».