Print this page
22-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Ανδραβίζος, Παπάζογλου, Νεόφυτος, Κωτσάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος, ο πασαδόρος του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Μάριος Παπάζογλου, ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο ακραίος του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκου Φροίξος Κωτσάκης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ.

 

Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Θελω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους αθλητές της ομάδας μου. Μετά από πολλά προβλήματα, αντίξοες συνθήκες, αυτά τα 17χρονα παιδιά που πηγαόνυον ακόμα σχολείο παλεύουν κάθε σετ και κάθε πόντο. Η συνέχεια για μας δεν ξέρω πως θα είναι. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ενόψει των πλέι άουτ. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία των παιδιών, να τα βελτιώσουμε και να δούμε τι άλλο μπορούμε να καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό, καλή συνέχεια και ελπίζω να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει».

 

Ο πασαδόρος του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Μάριος Παπάζογλου είπε: «Θέλω να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό για τη νίκη του. Εγινε αμφίρροπος αγώνας. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα είχαμε και προβλήματα τραυματισμών. Ο Χρηστουηλίας τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και δεν έπαιξε σήμερα. Ο Μπίκος αγωνίστηκε τραυματίας. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στο πρώτο σετ παίξαμε αρκετά καλά. Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει σε όλη τη χρονιά. Στη συνέχεια πέσαμε στο σερβίς του Ηρακλή Παπαδόπουλου που ήταν πολύ δυνατό. Δε μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε για να πάρουμε εύκολα την αλλαγή και αυτό μας κόστισε το 1ο σετ και μας επηρέασε στη συνέχεια του αγώνα».

 

Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οσο περνάει ο χρόνος βλέπω πως οι αθλητές του Εθνικού γίνονται όλο και καλύτεροι. Σε σχέση με τον Α΄ γύρο τα παιδιά του Εθνικού έχουν βελτιωθεί και έχουν αλλάξει ταχύτητα. Μας δυσκόλεψαν. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου αλλά δε μπορώ και να έχω παράπονο μετά από νίκη και μετά απο τέτοια προσπάθεια που έχουμε κάνει εφέτος. Θα κρατήσω μόνο τους τρεις βαθμούς. Ερχεται δύσκολη συνέχεια για μας. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πάρουμε από την 6η έως την 8η θέση και κυνηγάμε το καλύτερο και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε».

 

Ο ακραίος του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Φροίξος Κωτσάκης δήλωσε: «Να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στον Εθνικό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια στην Βόλεϊ Λιγκ. Τα παιδιά του Εθνικού έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα. Εμείς δεν πιάσαμε τα στάνταρς της καλής μας απόδοσης. Παρόλα αυτά κρατάω την καθαρή νίκη γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε πολύ σκληρά για τα υπόλοιπα ματς της κανονικής περιόδου που θα καθορίσουν και τη θέση μας στην κανονική περίοδο».

Media