Print this page
29-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Δεληκώστας, Κωνσταντινίδης, Ανδραβίζος, Χατζόπουλος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας, ο ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος και ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ενάμιση σετ στο μπρέικ πόιντ. Εκανα κάποιες αλλαγές. Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα καθώς κάναμε προπονήσεις χωρίς πασαδόρο. Ο Τερζής ήταν άρρωστος και ο Φιλίποφ έχει το γνωστό πρόβλημα που για δεύτερη εβδομάδα είναι εκτός δράσης. Ερχεται ο αγώνας με τον Ηρακλή και πρέπει να προετοιμαστούμε κι επίσης στο μυαλό μας είναι και το φάιναλ-4 του κυπέλλου. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά δουλεύοντας προχωράμε και εύχομαι πως θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι στον Εθνικό να βρει την πορεία του. Είναι ομάδα με ιστορία και τον χρειαζόμαστε στην Α1. Ελπίζω οι ιθύνοντες να πράξουν τα δέοντα για να ξαναέρθει ο Εθνικός στην Α1»

Ο ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για την προσπάθεια. Οπως είπε και ο κόουτς είναι ιστορικό σωματείο και χρειάζεται στην Α1. Για δύο σετ ήμασταν καλοί. Ζοριστήκαμε στο τρίτο σετ. Καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ηρακλή και για την κατάκτηση του φάιναλ-4 του κυπέλλου στη Σύρο. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και όλα να πάνε καλά».

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος είπε:

«Στο 1ο σετ οι παίκτες μου φοβήθηκαν να κοντράρουν τον ΠΑΟΚ. Στο 2ο και στο 3ο σετ είχαμε περισσότερου ενθουσιασμό και πάθος και κάναμε το κάτι παραπάνω. Δε μας έφταναν τα προβλήματα όλη την εβδομάδα είχαμε ιώσεις και τραυματισμούς. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου. Οπως έχω πει πως από τέτοια παιχνίδια οι νεαροί αθλητές μου μόνο κέρδος μπορούν να έχουν. Είναι νεαροί σε ηλικία. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Κώστα (σ.σ.Δεληκώστα), του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους του. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στη θέση που του αρμόζει».

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια και στην ομάδα μου που έκανε έναν καλό αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέρουμε πως είναι δύσκολα. Και σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Και στα τρία σετ παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Στο 3ο σετ φτάσαμε στην πηγή, το διεκδικήσαμε και έμεινε η καλή εμφάνιση. Εμείς δε μπρούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, τα έχουμε δώσει άλλο. Από εκεί και πέρα ας δει η διοίκηση, η οποιδήποτε διοίκηση και όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσουν να βρουν μία λύση και μαζί με την πόλη να οργανώσουν το βόλεϊ που αρμόζει στον σύλλογο. Ετσι εμείς οι αθλητές θα έχουμε μέλλον και ο κόσμος θα γυρίσει πάλι στο γήπεδο».

Media