Print this page
11-06-2020

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ και το μήνυμα του Σωτήρη Σωτηρίου

Rate this item
(0 votes)
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, όπου ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.


Για την πορεία της προετοιμασίας και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Σωτηρίου, δήλωσε:

"Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Έχουμε ακόμα χρόνο ώστε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό αλλά είναι άγνωστο σε τι επίπεδο θα βρίσκεται η ομάδα στα παιχνίδια των ημιτελικών γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν.

Για εμάς ήταν ευχάριστο που ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Έχουμε μάθει να προπονούμαστε συνέχεια και η καραντίνα δεν έκανε καλό για την φυσική μας κατάσταση.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όρεξη για δουλειά από όλους τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο. Τα παιχνίδια θα έχουν μια ιδιαιτερότητα γιατί θα είναι κεκλεισμένων των θυρών… αλλά η θέληση για νίκη δεν παύει να υπάρχει, με η χωρίς κόσμο.

Αυτή την στιγμή γίνονται προπονήσεις με βάρη και εντός γηπέδου με μπάλες. Είχαν προηγηθεί ασκήσεις φυσικής καταστάσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας αυτής της προετοιμασίας. 

Εμείς σαν αθλητές θέλουμε να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να γίνουν οι αγώνες και οι προπονήσεις με ασφάλεια και θεωρώ αυτονόητο ότι από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να τηρηθούν οι συμφωνίες των αθλητών με τις ομάδες τους".

Πηγή: Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ.