Print this page
29-06-2020

Το θαύμα της επιστροφής του Γιάννη Τακουρίδη στον ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Έχουν περάσει 7,5 μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη στον αχίλλειο. Ηταν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στη Μίκρα το οποίο μάλιστα και διακόπηκε μετά τον τραυματισμό του διεθνή κεντρικού.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού και το χειρουργείο που ακολούθησε απαιτούσαν 5-6 μήνες αποθεραπείας και με κανονικές συνθήκες ο Γιάννης Τακουρίδης θα έχανε τη σεζόν.

Ωστόσο αυτή τη φορά η τύχη του χαμογέλασε καθώς μετά την τρίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος ο Γιάννης Τακουρίδης πήρε το χρόνο του και με εντατική και προγραμματισμένη ενδυνάμωση ακόμα και μέσα στις δύσκολες ώρες της καραντίνας κατάφερε να το ακατόρθωτο.

Εχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και μάλιστα βγάζει με άνεση τα 2/3 της προπόνησης. Το Σάββατο μάλιστα δόθηκε και φιλικό προετοιμασίας ενόψει των αγώνων των πλέι οφ και τα πήγε περίφημα.

Ο Κώστας Δεληκώστας τον υπολογίζει για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τώρα που δεν θα αγωνιστούν οι ξένοι αθλητές του δικεφάλου θα δώσει πολύτιμες βοήθειες.