Print this page
29-06-2020

Ορφανός - Κωστόπουλος: «Ο Φοίνικας είναι αουτσάιντερ και οι αθλητές ήρωες»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός και ο Βασίλης Κωστόπουλος εκ μέρους των αθλητών εκπροσώπησαν την ομάδα της Σύρου στην τηλεσυνέντευξη Τύπου. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των συριανών η ομάδων του στον πρώτο αγώνα θα αγωνιστεί με δύο ξένους.

Ο Βασίλης Κωστόπουλος είπε:

«Η κατάσταση θα είναι σίγουρα περίεργη. Έναν μήνα τώρα προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες και από την πρώτη ημέρα δείξαμε μεγάλη ενέργεια και όρεξη στο γήπεδο για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μας. Αναμένουμε τα παιχνίδια, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και ελπίζω να δούμε όμορφο βόλεϊ».

Ο τεχνικός του Φοίνικα Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Είναι ένα εγχείρημα του οποίου την κατάληξη θα την δούμε στο τέλος. Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα θα μαζέψει τα βλέμματα όλων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για μία και πλέον εβδομάδα το βόλεϊ θα είναι καθημερινά σε όλα τα σπίτια στην Ελλάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι που πετύχαμε ως άθλημα. Αυτή την περίοδο οι πραγματικοί ήρωες είναι οι αθλητές, τα τεχνικά επιτελεία που δούλεψαν σε μικρό διάστημα και κατάφεραν να φέρουν τις ομάδες τους σε καλό επίπεδο χωρίς τραυματισμούς. Ευχής έργον θα ήταν όλες οι ομάδες να είχαν όλους τους αθλητές τους παρόντες. Εύχομαι να παρουσιάσουμε όλες οι ομάδες καλό θέαμα γιατί το χρειαζόμαστε. Όσον αφορά τον Φοίνικα, είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς στον πρώτο αγώνα θα αγωνιστούμε με δύο ξένους αθλητές, θα στηριχτούμε σε ελληνικό κορμό».

 

Δεληκώστας - Τερζής: «Διαφήμιση για το άθλημα, μεγάλες θυσίες οι αθλητές»

Πετρέας - Μουνιόθ: «Αποθεώνουμε τους αθλητές, δεύτερη φορά για το ίδιο τρόπαιο»

Πρωτοπόροι και υπερήφανοι που όλος ο πλανήτης θα παρακολουθεί την Volley League

Έτσι στήθηκε ο αγωνιστικός χώρος του βόλεϊ στο ΟΑΚΑ (vid)

Το θαύμα της επιστροφής του Γιάννη Τακουρίδη στον ΠΑΟΚ

Η Volley League ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο βόλεϊ

Tο πρόγραμμα ημιτελικών των play off στο ΟΑΚΑ και οι μεταδόσεις στην ΕΡΤ

Media