Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-07-2020

Μουνιόθ, Πετρέας, Κοκκινάκης: «Συγγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας και ο λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσαν στο olympiacossfp.gr τα εξής:

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε:

«Παίξαμε καλά για 1,5 σετ και είχαμε κρατήσει την τακτική μας και παίζαμε σωστά. Στο φινάλε του 2ου σετ δεν είχαμε φρεσκάδα και δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει πριν τον αγώνα. Δεν βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στον αγώνα και πιστεύω πως αν είχαμε καθαρό μυαλό πνευματικά η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Είναι δεδομένο ότι οφείλουμε μια συγνώμη γιατί δεν βγάλαμε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το 2ο σετ και δεν παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο της ομάδας. Μερίδιο και ευθύνη για την εικόνα αυτή έχει και η περίοδος που περάσαμε, με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία μας επηρέασε όπως και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα με ορισμένους παίκτες τα οποία δεν θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω. Όμως τα παραπάνω, δεν αποτελούν δικαιολογίες, η διοίκηση μέχρι σήμερα έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσουμε στους τελικούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μια συγγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήθελε τόσο πολύ το πρωτάθλημα και δεν μπορέσαμε να του δώσουμε αυτή την ικανοποίηση».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας ανέφερε:

«Η ομάδα ήρθε στο Μαρούσι με διάθεση να δείξει άλλο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο τελικό. Στο πρώτο σετ και μέχρι το 20 του 2ου ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά στη συνέχεια βγάλαμε σημάδια ομάδας που δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Σίγουρα η ομάδα μας, επηρεάστηκε από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βίωσε με τη πολύμηνη διακοπή, γεγονός που ισχύει και για τις 4 ομάδες που αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς και τους τελικούς. Είναι προς τιμήν της διοίκησης ότι ήθελε να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Θέλω να ζητήσω, μια ειλικρινή συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ξέρω ότι στεναχωρήσαμε με αυτή την απώλεια του τίτλου».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και, που αφορούν το πρόσωπο μου, έχω να δηλώσω ότι έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν έχω συμφωνήσει, ούτε έχω υπογράψει με καμία άλλη ομάδα. Πρώτα θα μιλήσω με την ομάδα μου για να συζητήσουμε το μέλλον της μεταξύ μας συνεργασίας».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject