Print this page
27-07-2020

Συνάντηση της νέας διοίκησης του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ με Ξενοκώστα, Σαββίδη

Rate this item
(0 votes)
Στα γραφεία της ΟΝΕΧ Syros shipyards πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, του ΤΑΑ , του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΝΕΧ Syros Shipyards κ. Πάνου Ξενοκώστα, και του διευθυντή του Νεωρείου Σύρου κ. Βασίλη Σαββίδη.


Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε η γνωριμία των νέων μελών που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και το ΤΑΑ, συζητήθηκε ο απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και τέθηκαν οι βάσεις για τη συνέχιση αυτής της πετυχημένης συνεργασίας.

Από κοινού, με την εμπειρία του Προέδρου του ερασιτέχνη και Αντιπροέδρου του ΤΑΑ κ. Αντώνιου Ρούσσου, του Αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ και μέλους του ΤΑΑ κ. Κώστα Νικολούζου καθώς και τη συμμετοχή του νέου Προέδρου του ΤΑΑ κ. Χρήστου Καφτηράνη παρουσιάστηκε το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και με την σύμφωνη γνώμη των χορηγών τέθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την προσεχή χρονιά.

Στη συνάντηση που κυριαρχούσε η αισιοδοξία και η ενότητα μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οργανωτικά κυρίως θέματα και ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης και επαγγελματικής λειτουργίας της ομάδας.

Η νέα εποχή για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ που ξεκίνησε πέρσι με την πολύτιμη συνεργασία της ΟΝΕΧ Syros Shipyard, έδειξε ήδη τη δυναμική της και μέλημα όλων είναι να συνεχίσει ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις, από το “φυτώριο” μέχρι την επαγγελματική ομάδα.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ