Print this page
19-09-2020

Πρώτο φιλικό για τον Ηρακλή με νίκη επί του Πηγάσου Πολίχνης

Rate this item
(0 votes)
Το πρώτο φιλικό της σεζόν έδωσε ο Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη. Σε αναμέτρηση που έγινε στο Κατσάνειο το απόγευμα του Σαββάτου 19/9 ο Ηρακλής Πετοσφαίριση νίκησε τον Πήγασο Πολίχνης 3-0 σετ ενώ παίχτηκε και 4ο σετ το οποία νίκησε και ο «γηραιός». 

Τα σετ 4-0 ( 25-20, 25-20, 25- 20, 25- 18)


Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος δήλωσε: Σήμερα δώσαμε το πρώτο μας φιλικό, ουσιαστικά ξεκινάει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας. Η ομάδα έχει μία απουσία, αυτή του Βάργκας που περιμένουμε να έρθει, απ' την άλλη έχουμε την πρόσφατη προσθήκη αυτή του Τίμπο. Ο αθλητής είναι δύο μέρες στην Ελλάδα, προσπαθεί να προσαρμοστεί και να βρεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες. Ωστόσο σήμερα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους παρά την έντονη κούραση της προετοιμασίας. Θα συνεχίσουμε και με άλλα παιχνίδια τις επόμενες μέρες, θέλουμε να κάνουμε και κάποια πιο δυνατά τεστ.


Ο αρχηγός του Ηρακλή Αργύρης μαυροβουνιώτης είπε: «Ηταν το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά. Κάναμε καλή εμφάνιση, ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και ανταποκριθήκαμε μετά από έναν αρκετά δύσκολο πρώτο κύκλο προετοιμασίας, μεγάλη επιβάρυνση όμως το αποτέλεσμα μας ευχαριστεί. Περιμένουμε και τον τελευταίο κρίκο της ομάδας τον μεξικάνο παίκτη να ενσωματωθεί στην ομάδα έτσι ώστε να είμαστε πλήρεις για την αρχή του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε μία καλή πορεία».

Από το Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση