Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-09-2020

Δηλώσεις Τζιουμάκα, Γάτση, Ανδρεόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Ο Φίλιππος Βέροιας έπαιξε "στα ίσα" τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και "λύγισε" τελικά στα σημεία με 2-1 σετ σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.


Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε μετά το δυνατό τεστ με τους πρωταθλητές: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα φιλική πρόκληση. «Κοιτάξαμε στα μάτια» τον αντίπαλό μας, εξελίχθηκε σε ντέρμπι το ματς και σε κανένα σημείο του δεν φάνηκε ότι έπαιζε μία νεοφώτιστη ομάδα με την πρωταθλήτρια ομάδα της Volley League. Όλα δείχνουν πως είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Ο κεντρικός του Φιλίππου Τάσος Γάτσης είπε: «Κόντρα στον πρωταθλητή, που είχε κάποιες απουσίες, εμείς δώσαμε ότι μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερο. Προερχόμασταν από 4 φιλικά και ένα ταξίδι, σαφώς υπάρχει κούραση, αλλά παλεύουμε κάθε παιχνίδι και είναι καλά να γίνονται τα λάθη νωρίς, για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, όσο πιο έτοιμοι μπορούμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ο Φίλιππος Βέροιας έδειξε σήμερα πως έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει αθλητές εγνωσμένης αξίας και με τον τρόπο που αγωνίζεται, έδειξε ότι θα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος στο πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του, τόσο για φέτος, όσο και μακροπρόθεσμα».

Από του Γραφείο Τύπου του Φιλίπου Βέροιας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject