Print this page
30-09-2020

Ο Φίλιππος Βέροιας στο πλευρό των πλημμυροπαθών στην Καρδίτσα

Rate this item
(0 votes)
«Με στόχο την στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας, που επλήγησαν πρόσφατα από την καταστροφική επέλαση του «Ιανού» ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball σε συνεργασία με τα τοπικά καφέ «Τσαγκαράδικο» και «Way Cup», ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια των φορέων της πληγείσας περιοχής στηρίζει εμπράκτως, τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Kοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας που ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Βεροιώτες, ατομικά ή ομαδικά, να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους.

Στόχος μας είναι η άμεση συγκέντρωση καθαριστικών δαπέδου (χλωρίνες κ.α), απορρυπαντικών (σκόνη πλυντηρίου κ.α), αλλά και ελαιόλαδου για την ενίσχυση των αυξημένων, αναγκών που υπάρχουν στα «βουτηγμένα στις λάσπες» νοικοκυριά της Καρδίτσας, από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Οι προσφορές μας, που θα σκορπίσουν ελπίδα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας, αποτελώντας παράλληλα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, θα συγκεντρωθούν στις καφετέριες «Τσαγκαράδικο» (Μαρκ. Μπότσαρη 28, τηλ.2331 023120) και «Way Cup» (Πιερίων 62, 2331 025251) στις ώρες λειτουργίας των ανωτέρω καφέ.


Εκ του Γραφείου Τύπου της ομάδας