Print this page
10-11-2020

Ο.Φ.Η: «Θα τα καταφέρουμε. Θα επιστρέψουμε δυνατοί»

Rate this item
(0 votes)
«ΟΦΗ είμαστε. Θα τα καταφέρουμε. Θα επιστρέψουμε δυνατοί», με τα λόγια αυτά και ένα VIDEO απο το κανάλι της ομάδας στο youtube, απο τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, πριν αυτές σταματήσουν, λόγω της πανδημίας, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, έδειξε την ...αγωνία της, για επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας.



Στον ΟΦΗ περιμένουν τις αποφάσεις, για το αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν αρχικά στις προπονήσεις και μετά στους αγώνες της Volley League, η οποία για την ώρα έχει «παγώσει».



Στο VIDEO του ΟΦΗ ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι «στα παιχνίδια που μας καίνε η ομάδα θα είναι έτοιμη και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να τα κερδίσει και να παραμείνει στην κατηγορία».



Ενώ ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τονίζει ότι «θα πάμε βήμα-βήμα και αισιοδοξώ ότι η ομάδα θα τα καταφέρει».

 

Ο ΟΦΗ μετέχει φέτος για δεύτερη χρονιά στην Volley League και θέλει να παραμείνει σε αυτήν, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ»

 

Από το γραφείο Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ

Media