Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-01-2021

Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας (6η αγωνιστική, 30/1, 18:00, Live Streaming Volley League)

Rate this item
(0 votes)
Στο Ζηρίνεο στρέφεται το ενδιαφέρον της Volley League με την αναμέτρηση του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας και έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κυνήγι των μεγάλων φαβροί. (6η αγωνιστική, 30/1, 18:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ.).
 

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση για τη Volley League αλλά γενικά η τρίτη συνάντηση στην ιστορία των δύο συλλόγων. Τη σεζόν 2019-20 βρέθηκαν αντίπαλοι σε διπλούς αγώνες στο κύπελλο και μετράνε από μία νίκη. Ο ΑΟΠ Κηφισιάς είχε κερδίσει τον Ιανουάριο του 2020 με 3-0 σετ στη Βέροια, σε αγώνα των «16» του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών και ο Φίλιππος Βέροιας με 2-1 σετ σε φιλικό προετοιμασίας των ομάδων, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στο Ζηρίνειο.

 

Η Κηφισιά μπορεί να προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα στους αγώνες που έδωσε με το Μίλωνα και τον ΟΦΗ ωστόσο είχε δύσκολη εβδομάδα καθώς τέσσερις αθλητές της έχουν βρεθεί θετικοί στον covid-19 και βρίσκονται σε καραντίνα. Για το λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας της Κηφισιάς με το Φοίνικα ΟΝΕΧ την 5η αγωνιστική. 

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει στόχο να κυνηγήσει τα μεγάλα φαβορί με σκοπό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη για την πρώτη 4αδα.

 

O προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Όταν λέγαμε ότι η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη, ειλικρινά δεν φανταζόμασταν αυτό που μας περίμενε αυτή που διανύουμε. Ο κορωνοϊος χτύπησε την ομάδα μας και ήδη έχουμε τέσσερις αθλητές που έχουν νοσήσει και βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Την τελευταία εβδομάδα έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση με ότι συνεπάγεται αυτό για την αγωνιστική μας κατάσταση. Από τη στιγμή όμως που θα γίνει ο αγώνας εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι παρά τις δεδομένες απουσίες. Οι αθλητές μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα προσπαθήσουν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απουσίες που έχουμε. Δεν είναι ευχάριστο για καμία ομάδα να αγωνίζεται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Πάντα η υγεία και η ασφάλεια των παικτών πρέπει να μπαίνει πάνω από όλα, οπότε το αγωνιστικό σκέλος περνά σε δεύτερη μοίρα. Καταλαβαίνω ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία, καταλαβαίνω ότι με το lockdown έμειναν πίσω οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων, όμως η διοργανώτρια αρχή δεν θα πρέπει να δείξει αναλγησία σε τέτοιου είδους ζητήματα».

 

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε:  «Είναι η πιο δύσκολη βδομάδα που έχουμε βιώσει ως ομάδα, καθώς μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα 4 συναθλητές μου διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό. Είναι δεδομένο ότι αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα . Όλοι μας στην ομάδα έχουμε κάνει τέσσερις φορές τεστ αυτή την εβδομάδα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να αγωνιστούμε το Σάββατο και αυτό γιατί δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη συμπεριφορά του covid-19 και τελικά πόσα κρούσματα θα έχουμε μέσα στην ομάδα τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν αναβληθεί το παιχνίδι με τον Φίλιππο προφανώς και θα είναι δύσκολο για εμάς. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τις προσωπικότητες να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και θα δώσουμε άλλη μια μάχη ώστε να μείνουμε κοντά στην τετράδα».

 

Ο Φίλιππος Βέροιας συνεχίζει την εκτός έδρας περιοδεία του και έχει άριστη ψυχολογία μετά τη νίκη που έκανε επί του ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-2 σετ που ήταν και η πρώτη στην ιστορία της Volley League.

 

Απών για ένα ακόμη αγώνα λόγω τραυματισμού ο Στέλιος Τζιουμάκας. O ακραίος του Φίλιππου Βέροιας, που το μεσημέρι της Παρασκευής προπονήθηκε για πρώτη φορά κατά την παραμονή στο «κλεινόν άστυ», στην έδρα του Μίλωνα, στη Ν. Σμύρνη.
 

 

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Από δω και πέρα είναι δύο παιχνίδια, που πρέπει να τα κερδίσουμε, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με την Κηφισιά. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αφού ο αντίπαλός μας είναι μια «στρωμένη» ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που μέσα στην ιδιόμορφη έδρα τους παίζουν πολύ καλά. Την αντιμετωπίσαμε το Σεπτέμβριο σε ένα φιλικό προετοιμασίας στο Ζηρίνειο στο πλαίσιο της προετοιμασίας, είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, που δεν χαρίζεται σε κανέναν, είτε μικρό, είτε μεγάλο όνομα του βόλεϊ. Οι παίκτες της έχουν πολύ καλό σερβίς, γιατί το Ζηρίνειο είναι χαμηλοτάβανο και πρέπει να υπολογίσεις κατάλληλα τη μπάλα για να βγει υποδοχή και να μην χτυπήσει στην οροφή. Έχει φορμαρισμένους παίκτες, όπως βλέπω πχ τον Σπυριούνη, που από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι ανεβασμένος και σίγουρα θα γίνει κι εδώ «μάχη». Ενδεχομένως η απουσία κάποιων αθλητών να παίξει το ρόλο της και φυσικά να ευχηθούμε στα παιδιά της Κηφισιάς περαστικά και σύντομα να επιστρέψουν υγιείς και γεροί στα γήπεδα».

 

Ο κεντρικός του Φιλίππου που αγωνίζεται και ακραίος όσο απουσιάζει ο Στέλιος Τζιουμάκας, Τζούλιαν Μπίσετ δήλωσε: «Θα ναι ένα ακόμη δύσκολο ματς, απέναντι σε μία πρώην μου ομάδα, πολύ φορμαρισμένη και μαχητική, σε μία δύσκολη έδρα. Ωστόσο θεωρώ πως είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι στο Ζηρίνειο, γιατί ξέρω καλά πως όλη η τακτική του σερβίς της Κηφισιάς θα είναι πάνω σε εμένα (γέλια). Παρόλα αυτά θα «βάλω το κεφάλι κάτω» και πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλης της ομάδας θα πάνε όλα καλά. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας, με την καλή ψυχολογία και το κλίμα που υπάρχει μετά την πρώτη μας νίκη, πιστεύω στον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω σε μπλοκ και επίθεση και ελπίζω για το καλύτερο».

 

 
 
Volley League 2020 - 6η αγωνιστική

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ν.Σμύρνη, Κροίσος Πέρσης, 17.00 (Live Streaming Volley League): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κηφισιά, Ζηρίνειο, 18:00 (Live Streaming Volley League): Α.Ο.Π.Κηφισιά - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ερμούπολη, Δ.Βικέλας, 18.00 (Live Streaming Volley League): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Πυλαία, PAOK Sports Arena 20:00 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

* Ο αγώνας Α.Ο.Π.Κηφισιά - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας αρχικά ήταν ορισμένος για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/1, 18:00.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject