Print this page
30-01-2021

Νίκος Παπαγγελόπουλος: «Να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε…»

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Νικόλας Παπαγγελόπουλος μιλάει στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα για την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας, την διοίκηση που παρέχει τα πάντα, τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του φετινού Φοίνικα…


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας κεντρικός της ομάδας:

«Αρχικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα με «όλα τα γράμματα κεφαλαία». Ομάδα από όλες τις απόψεις. Διοικητικά, αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά σε όλα τα επίπεδα. Αυτό φαίνεται και από το κλίμα που επικρατεί, αρχικά από τα αποδυτήρια και στην συνέχεια το πως αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό».

Για τους στόχους του Φοίνικα Σύρου ONEX τόνισε:

«Ο φετινός Φοίνικας εξ αρχής έχω καταλάβει ότι έχει φτιαχτεί με ένα τελείως διαφορετικό προσανατολισμό και στόχους σε σχέση με  τις υπόλοιπες χρονιές. Έχει μπει μεράκι στο σχεδιασμό και στο όλο «στήσιμο» της ομάδας από τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν.  Δε θα μπορούσα παρά να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον προσωπικό μου στόχο και χαίρομαι που συνάδει με τους στόχους των συμπαικτών μου».

Μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει όλες τις διοργανώσεις;

«Σαφώς όλες τις διοργανώσεις που έχουμε μπροστά μας θέλουμε να τις διεκδικήσουμε. Μετά από δυο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που διανύουμε διπλούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα, καταφέραμε και βρήκαμε τα πατήματά μας παρόλο που δεν έχουν γίνει φιλικά παιχνίδια. Είμαστε στον σωστό δρόμο. Επίσης ο προπονητής, μας έχει δώσει μεγάλη ώθηση, έχει συμβάλει με την νοοτροπία του να προχωράμε βήμα βήμα και από παιχνίδι σε παιχνίδι να βρίσκουμε την πορεία μας. Εννοείται ότι όλο το ρόστερ έχει πολύ όρεξη για προπόνηση, γίνεται σκληρή δουλειά και όλο αυτό στο τέλος της χρονιάς που θα κάνουμε τον απολογισμό μας θα έχει θετικό πρόσημο. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος, λαμβάνοντας υπόψιν τι γίνεται και βλέποντας την ομάδα μου είμαι ικανοποιημένος».

Για τον αυριανό πολύ δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Το πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με διπλούς αγώνες και τώρα με τον Παναθηναϊκό που είμαστε και οι δυο αήττητες ομάδες, είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Θα είμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε ετοιμαστεί για κάτι πολύ καλό φέτος. Έχουμε και καινούργιο παίκτη στην ομάδα (Ρούση) που εκτός από πολύ καλός μου φίλος, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Κηφισιάς. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος παίκτης, έμπειρος και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας και στην προπόνηση και στους αγώνες. Θεωρώ ότι η προσθήκη του στην ομάδα είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, στο League Cup και στο πρωτάθλημα και έχουμε και το κύπελλο μέσα στους 2,5 μήνες που απομένουν και εύχομαι να είμαστε υγιείς και χωρίς τραυματισμούς έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ