Print this page
30-01-2021

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζουλιέν Πριγέν

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Julien Prigent, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
 

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 1995 στη Γαλλία, ο Julien Prigent αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 184cm.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2013-14, αγωνιζόμενος στη γαλλική Arago de Sete, με την οποία απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού βόλεϊ.

Η σεζόν 2015-16 τον βρήκε στην εξίσου γαλλική, Avignon, στην οποία έμεινε για 1,5 χρόνο, για να συνεχίσει έπειτα στην Narbonne.

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19, τον βρήκε με την φανέλα της Stade Poitevin Poitiers, με την οποία απέκτησε και τις πρώτες του παραστάσεις από ευρωπαϊκή συλλογική διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Challenge Cup, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Την σεζόν 2019-20, πρόσθεσε και τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας του με την Stade Poitevin Poitiers, κατακτώντας το κύπελλο Γαλλίας, ενώ το πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας.

Ο Julien Prigent έρχεται για να αντικαταστήσει τον Filip Despotovski, δίνοντας στο παιχνίδι του Δικεφάλου χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν από τα πρώτες αναμετρήσεις όσον αφορά την «οργάνωση» του παιχνιδιού.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Julien Prigent δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όλα κύλησαν πολύ γρήγορα στο να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μία επικοινωνία με τον Μενέλαο Κοκκινάκη, και αφού ρώτησε για τα νέα μου, με ρώτησε πως μου φαίνεται η προοπτική του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μίλησα με την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και η απόφαση ήταν εύκολη. Είμαι χαρούμενος, και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ΠΑΟΚ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας από την Κυριακή. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα».

Bienvenue Julien!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ