Print this page
30-01-2021

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Κανέλλου

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάκη Κανέλλο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στις 25 Αυγούστου του 1987, ο Μάκης Κανέλλος αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 201cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο του βόλεϊ την αγωνιστική περίοδο 2005-06 με την φανέλα της Μεταμόρφωσης. Η επόμενη χρονιά (2006-07) τον βρήκε στον Αετό Σκύδρας.

Στην μεγάλη κατηγορία ξεκίνησε να αγωνίζεται την σεζόν 2007-08 και έπειτα, περνώντας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό, ενώ τη σεζόν 2012-13 πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στα ασπρόμαυρα, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αγωνιζόμενος σταθερά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας, ο Μάκης Κανέλλος πέρασε από τον Παμβοχαϊκό, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή Χαλκίδας και την ΑΕΚ. Η σεζόν 2019-20 τον βρήκε στις Κυκλάδες, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου, προσθέτοντας παράλληλα ακόμα μία ομάδα στο «βαρύ» βιογραφικό του.

Η πανδημία και η διακοπή του πρωταθλήματος της Volleyleague για μεγάλο διάστημα, ανάγκασε τον Μάκη Κανέλλο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό για πρώτη φορά. Έτσι, αγωνίστηκε στην IBB Polonia London από την Αγγλία.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, μετράει πολλές εμφανίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Μάκης Κανέλλος συμπληρώνει το «καρέ» των κεντρικών, καθώς μαζί με τους Άγκανιτς, Τακουρίδη και Παπαλεξίου θα συνθέσει το κέντρο του Δικεφάλου για την φετινή σεζόν.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ο Μάκης Κανέλλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαστε αντιμέτωποι με μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικά ιδιαίτερες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Σημαντικό με το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος είναι η ομάδα να παίρνει βαθμούς, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Καλώς ήρθες ξανά Μάκη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ