Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-02-2021

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας: Πρωταθλητής και στην «χημεία»

Rate this item
(0 votes)
Για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, ο Φίλιππος Βέροιας στην Κηφισιά αποδείχθηκε πολύ καλά «διαβασμένος» και έφτασε με επιτυχία σε ισάριθμες νίκες στη Volley League.


Πέρα από τα μαθηματικά, αφού με την «γλώσσα των αριθμών» τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα κυριάρχησαν στο 3-0 επί των γηπεδούχων (7 άσσους, 35 επιθέσεις, 12 μπλοκ, 21 λάθη αντιπάλων έναντι 4 άσσων, 31 επιθέσεων, 4 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων για τον ΑΟΠ Κηφισιάς), αλλά και την ιστορία που συνεχίζει να… γράφει με επιτυχία, η οι ερυθρόλευκοι της Βέροιας πήραν άριστα και στη… Χημεία!

Ίσως το σπουδαιότερο «μυστικό» της επιτυχίας, αφού πέρα από τη σκληρή δουλειά αθλητών και προπονητών στο γήπεδο, η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας έχει καταφέρει με τις μεθοδικές κινήσεις, την οργάνωση, την αγάπη και προπάντων το μεράκι της για το βόλεϊ να «χτίσει» μέσα σε ελάχιστο χρόνο μία «δεμένη» ομάδα που λειτουργεί σαν μια «οικογένεια», μέσα και έξω από τη γήπεδο, με στόχο τη διάκριση και την προβολή μιας ολόκληρης πόλης.

Το όμορφο κλίμα που χαρακτηρίζει τις τάξεις της ομάδας φάνηκε και στη διάρκεια της 5νθήμερης αποστολής σε Ηράκλειο και Αθήνα, όπου ούτε τα 8+ μποφόρ, ούτε τα εκατοντάδες χιλιόμετρα, ούτε η ταλαιπωρία, ούτε η απουσία του βασικού ακραίου της ομάδας, Στέλιου Τζιουμάκα κατάφεραν να το χαλάσουν, μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής που η ομάδα γύρισε στη βάση της .

Από τα προεόρτια εν πλω κεράσματα του team manager, Δημήτρη Αναστασίου για τα επικείμενα γενέθλια στην επιστροφή από το Ηράκλειο, μέχρι και τον ασφαλή και ευχάριστο γυρισμό με το πούλμαν του Μάνου Ράλλη στη Βέροια, το κέφι και τα χαμόγελα ξεχείλιζαν στην αποστολή της αήττητης για δέυτερο σερί ματς ομάδας του Φιλίππου.

Με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Δημήτρη Πιτούλια και τον γενικό αρχηγό, Λεωνίδα Πιτούλια να ζουν συγκινημένοι, όπως πάντα, με πάθος, αυτές τις στιγμές και πλημμυρισμένοι από αίσθημα δικαίωσης για όσα έχει καταφέρει με τόσες θυσίες η ομάδα που ονειρεύτηκε πριν από ένα χρόνο η διοίκηση, το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό με την ψυχολογία των επιβατών στο ζενίθ.

Τη στιγμή μάλιστα που ένας ένας οι αθλητές και οι συντελεστές του Φιλίππου πήραν στα χέρια του το μικρόφωνο για να δείξουν τις τραγουδιστικές τους ικανότητες, το κέφι χτύπησε… κόκκινο, με την αποστολή της ομάδας να θυμίζει κάτι από παρασκήνια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η «Τhe Voice”.

fill11.jpgbisset.jpgfill12.jpg


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Τέβιν Φέρελ με μπαντάνα στο κεφάλι, ξεσήκωσε όλο το πούλμαν ερμηνεύοντας σε μία… πειρατική διασκευή, το «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο συμπατριώτης του από την Αγία Λουκία, Τζούλιαν Μπίσετ, κάνοντας αμέσως όλες τις… καρέκλες να γυρίσουν, ακόμη και κάποιων μισοκοιμισμένων.

Ο εκ των κορυφαίων στο ματς του Ζηρίνειου, με πολύ πάθος και φοβερή… σκηνική παρουσία, αφιέρωσε στις γυναίκες ζωής του, τη σύζυγό του Δόμνα και την κόρη του Κάτια, το «Κοριτσάκι» του Πέτρου Ιακωβίδη, εν μέσω πολλών πειραγμάτων από την… ενθουσιώδη γαλαρία.

Στο ίδιο μοτίβο και το άσμα του Θοδωρή Φέρρη «Τα αμαρτωλά σου μάτια» από τον μέτρ της υποδοχής, Αντώνη Μπουράκη, ενώ ο φροντιστής «μάλαμα» της ομάδας, Άκης Στεργιόπουλος έδωσε μια πιο έντεχνη νότα στο ταξίδι, τραγουδώντας την «Πριγκηπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα. Μάλιστα ο αγαπημένος «Περού» της ομάδας δεν σταμάτησε μέσα σε θερμά χειροκροτήματα να ευχαριστεί του αθλητές για το… λογαριασμό που άνοιξαν αυτή την εβδομάδα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες, επαναλαμβάνοντας μέσα σε συγκίνηση «να’ στε καλά ρε παιδιά…».

Κι όλα αυτά δίχως η ομάδα του Φιλίππου να κέρδισε «κούπα» η να συμμετείχε σε κανέναν τελικό… Απλά και μόνο γιατί στη Βέροια αγαπάνε το βόλεϊ, το αντιμετωπίζουν κάθε στιγμή σαν «γιορτή» και έχουν πολλά όνειρα για το «καμάρι» της πόλης της Ημαθίας. Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει σε περίπτωση που η Βέροια, όπως έχει ζητήσει, αναλάβει τελικά τη διοργάνωση του φετινού Final 4 του Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» και φτάσει στη διάκριση…

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας



Δείτε το σχετικό video στο επίσημο κανάλι του Φίλιππου Βέροιας Volleyball στο youtube...

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject