Print this page
01-02-2021

Ανακοίνωση του Α.Ο.Π.Κηφισιάς για τα κρούσματα covid-19 σε αθλητές της ομάδας

Rate this item
(1 Vote)
 Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει ότι σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή του , το 5ο μέσα σε μία εβδομάδα.


Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο απόλυτο και εκκωφαντικό τρόπο τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις της διοίκησης της ομάδας ως προς την διεξαγωγή του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας (πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου) , οι οποίες είχαν εκφραστεί στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ. Δυστυχώς το αίτημα για αναβολή του αγώνα δεν εισακούστηκε… Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να περιοριστεί η διασπορά σε άτομα σχετιζόμενα με τη δική μας ομάδα και να μην επεκταθεί σε αθλητές άλλων ομάδων. Ευχόμαστε το σημερινό κρούσμα να είναι το τελευταίο και να κλείσει ένας φαύλος κύκλος υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

Σημειώνουμε ότι σε καθημερινή βάση οι αθλητές και το επιτελείο της ομάδας μας υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης του covid-19, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί

Για ακόμα μία φορά δηλώνουμε ότι κορυφαία προτεραιότητα για την ομάδα μας είναι η διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού όλων μας, που δεν είναι άλλο από την ανθρώπινη ζωή. Η υγεία των αθλητών και των μελών της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτη και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την προφυλάξουμε.

Ενημερώνουμε επίσημα ότι θα σεβαστούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και την προκήρυξη που διέπουν το άθλημα και την κατηγορία μας (Volley League) και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κανονικά. Στην περίπτωση που η αγωνιστική μας δράση καταστεί αδύνατη είτε για ιατρικούς λόγους είτε για πιθανή διακωμώδηση του αθλήματος θα επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΑΠ.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές, το επιτελείο της ομάδας αλλά και τις οικογένειες τους για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα μέλη της διοίκησης αυτές τις δύσκολες ώρες.

 Με εκτίμηση 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΟΠ Κηφισιάς