Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-02-2021

Λεωνίδας Ξανθόπουλος: «Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας»

Rate this item
(0 votes)
Μετά τις εκτός έδρας επιτυχίες του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας, επί των ΟΦΗ και Κηφισιάς, ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ ΑΠΣ Λεωνίδας Ξανθόπουλος φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή «Sport Time» του ραδιοφώνου της κεντρικής Μακεδονίας - Avena FM 97.7.

Το διοικητικό στέλεχος του ΤΑΑ των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας» μεταξύ άλλων εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και την πεποίθηση που είχε για το διπλό στο Ζηρίνειο.


Αναφερόμενος στην κρίσιμη επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με το Μίλωνα, χαρακτήρισε το ματς «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Φιλίππου Βέροιας, που κρατά την τύχη στα χέρια του.

Τέλος για τους προσεχείς αγώνες με τους πανίσχυρους διεκδικητές του φετινού τίτλου, Φοίνικα Σύρου (7/2) και Ολυμπιακό (10/2), ο κ. Ξανθόπουλος επεσήμανε πως οι παίκτες του Σωκράτη Τζιουμάκα, θα κυνηγήσουν απελευθερωμένοι από το άγχος ό,τι καλύτερο, ενώ αρκέστηκε να τονίσει πως οι μεγάλες ομάδες δεν θα περάσουν εύκολα από τη Βέροια.


Δείτε τις δηλώσεις του κ. Ξανθόπουλου στο επίσημο κανάλι του Avena FM 97.7. στο Youtube

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject