Print this page
06-02-2021

Λεωνίδας Ξανθόπουλος: «Τώρα ξεκινάει η χαρά του Φιλίππου Βέροιας στη Volley League»

Rate this item
(0 votes)
Με εκλεκτούς προσκεκλημένους του ελληνικού βόλεϊ άνοιξε την Παρασκευή στο ράδιο Web TV Avena 97,7 η «αυλαία» των εκπομπών αφιερωμένων στο αγαπημένο μας άθλημα.

 

«Ποδαρικό» στο αέρα της παρθενικής εκπομπής “Volley Life”, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 από το ραδιόφωνο της Κεντρικής Μακεδονίας έκανε o γενικός αρχηγός του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, Λεωνίδας Ξανθόπουλος.

Ο κύριος Ξανθόπουλος έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του όπως άλλωστε και τις προηγούμενες φορές, λέγοντας πως το παιχνίδι  Φίλιππος Βέροιας – Μίλων θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Από το παιχνίδι  κρατάει την νίκη και την θετική αντίδραση της ομάδας που σε δύσκολες στιγμές η λογική και η ανωτερότητα κάποιων παικτών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δεν θεωρεί ως “Γολγοθά” τα 4 επόμενα παιχνίδια (Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) αλλά ως μια θετική δοκιμασία όπου μέσα από αυτήν η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η ομάδα ήρθε για να μείνει εννοώντας φυσικά την άνοδο της στην Α κατηγορία, την παραμονή της και τη διάκρισή της στη Volley League.

Δείτε τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball στο link του σχετικού αποσπάσματος της εκπομπής  του ράδιο Web TV Avena 97,7

 

 

Media