Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-02-2021

Το "ευχαριστώ" του Φοίνικα Σύρου ONEX στην διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας

Rate this item
(0 votes)
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή του αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League  μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου Βέροιας και του Φοίνικα ΟΝΕΧ, η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής. Δυστυχώς η πανδημία στέκεται για μια ακόμη φορά «εμπόδιο» στην διεξαγωγή των αγώνων.

 

Ευχόμαστε γρήγορη και εύκολη ανάρρωση στους αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον COVID 19. Παράλληλα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρη Πιτούλια, τον Γενικό Αρχηγό κ. Λεωνίδα Ξανθόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κορωνά για την άψογη φιλοξενία κατά τις ημέρες που βρεθήκαμε στην πόλη τους. Τέτοιες συμπεριφορές αναβαθμίζουν το βόλεϊ και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Ευχόμαστε στην ομάδα της Βέροιας να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στην ομάδα τους και γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ONEX / foinikasclub.gr

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject