Print this page
10-02-2021

Δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και του Νίκου Ζαλμά

Rate this item
(0 votes)
Οι προπονητές του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνας στον Άγιο Θωμά και τη νίκη με 3-1 του τριφυλλιού

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Πήραμε ακόμα μία νίκη έχοντας παράλληλα σχετικά καλή απόδοση. Υπάρχουν κάποια σημεία του παιχνιδιού μας που μας προβληματίζουν και θέλουμε να τα φτιάξουμε. Είμαστε πιεσμένοι καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Το Τετάρτη- Σάββατο δεν αντέχεται. Έχουμε μικρά- συνεχόμενα σωματικά προβλήματα αλλά πρέπει να αντέξουμε».

 

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι να πραγματοποιούμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Παίξαμε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρο δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, έχοντας στη σύνθεση μας έναν καινούργιο πασαδόρο που έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Θεωρώ ότι είμασταν αξιοπρεπείς και φτάσαμε κοντά στο να αρχίσουμε να διεκδικούμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Αυτά που μας έλειψαν δεν ήταν τα προφανή. Μας λείψανε πράγματα στα οποία δεν έχουμε προπονηθεί το τελευταίο διάστημα λόγω των απουσιών. Είμασταν μέτριοι στην υποδοχή στο φλοτ σέρβις. Επίσης είμασταν μέτριοι στον στόχο του σερβίς απέναντι στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Αυτό το εκμεταλλεύθηκε ο Παναθηναϊκός και έφτασε στη δίκαια στη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».






Media