Print this page
04-03-2021

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (εξ αναβολής 10η αγωνιστική, 5/3, 20:00, Live Streaming V.L.)

Rate this item
(0 votes)
Mε ένα μήνα καθυστέρηση θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Α.Π.Σ.Φίλιππο Βέροιας στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Volley League (εξ αναβολής 10η αγωνιστική, PAOK Sports Arena 5/3, 20:00, Live Streaming Volley League).

 

O ΠΑΟΚ σε 9 αγώνες έχει 18 βαθμούς και μετά τις απώλειες στους τελευταίους αγώνες που τον «φρέναραν» στην προσπάθεια να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Νίκολα Ματιάσεβιτς.

 

Ο Νίκολα Ματιάσεβιτς είχε την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του, με τον γαλλοσέρβο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του. 


Για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο Αλέξανδρος Μπούτος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Φίλιππο Βέροιας για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι μία δυνατή ομάδα με καλό ρόστερ, η οποία μπορεί να κάνει ζημία σε πολλές ομάδες. Εμείς προερχόμαστε από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων αλλά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις με σκοπό να επιστρέψουμε στις νίκες, ξεκινώντας από το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας που θα μας ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά».

 

Ο Φίλιππος Βέροιας προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με το Μίλωνα και συνεχίζει τις εκτός έδρας δοκιμασίες. Σε 9 αγώνες έχει 10 βαθμούς. 

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Άσχετά αν προέρχεται από την ήττα στην Κηφισιά ξέρουμε όλοιότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα με την αλλαγή του προπονητή, θα αρχίσει να δείχνει σιγά σιγά η δουλειά που γίνεται και να βελτιώνεται. Σίγουρα είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς, αλλά θα πάμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και ό,τι βγει»

Ο κεντρικός του Φιλίππου Βέροιας Τέβιν Φέρελ που επιστρέφει στην ενεργό δράση είπε: «Πιστεύω πολύ στην δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και θεωρώ ότι σιγά-σιγά και με την σταδιακή επιστροφή κάποιων αθλητών, ότι θα αρχίσουμε ξανά να βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πιστέψουμε ο ένας στον άλλον, παρά τα προβλήματα του κορονοϊού και των τραυματισμών να είμαστε θετικοί και να παίξουμε και πάλι ως ομάδα. Για μας η ήττα του ΠΑΟΚ στην Κηφισιά δείχνει πως στη φετινή Λίγκα κάθε ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και ουδείς ξέρει στις μέρες μας τι μπορεί να συμβεί. Πιστεύω ότι αν παίξουμε σαν οικογένεια θα τα πάμε καλά».

 

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές σε επίσημους αγώνες, αμφότεροι στη Βέροια. Για τον ‘Α όμιλο του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και το παιχνίδι πρωταθλήματος του Ά γύρου ο δικέφαλος νίκες 3-0 σετ. 

3-1 (25-22, 22-25, 25-21, 25-16)

 

Volley League εξ αναβολής 10η αγωνιστική

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

PAOK Sports Arena, 20.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Βασδέκης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Media